CHP'li Kaftancıoğlu pedofilciye ödül vermiş

CHP'li Kaftancıoğlu pedofilciye ödül vermiş

Zümrüt Apartmanı kitabının yazarı Abdullah Şevki’nin, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun düzenleme komitesinde yer aldığı kayın pederi “Ümit Kaftancıoğlu Öykü Yarışması”nda ödül aldığı ortaya çıktı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da pedofili içeren ifadeler nedeniyle Zümrüt Apartmanı kitabıyla ilgili sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, suç duyuruları üzerine Zümrüt Apartmanı adlı kitapta yer alan bazı ifadelerden dolayı yazar Abdullah Şevki hakkında 'müstehcenlik' suçundan soruşturma başlatırken, kitapla ilgili adli süreç devam ediyor.

KAFTANCIOĞLU ÖDÜLÜ VERİLDİ 


Diğer yandan konuyla ilgili yeni bilgiler de ortaya çıkıyor... Pedofili ifadeler ile kamuoyunda büyük tepki toplayan Abdullah Şevki, 2005 yılında Zümrüt Apartmanı kitabında yer alan bir öykü ile kayın pederi “Ümit Kaftancıoğlu Öykü Yarışması”nda ödül kazandı.

SEVİŞMEYE GİDEN KADININ HİKAYESİ

Yazarın, Ümit Kaftancıoğlu Öykü Yarışması’nda, “Uzak Bir Ülkeye Sevişmeye Giden Kadının Hikâyesi” isimli öyküsü ile ödülüne değer görüldüğü ortaya çıktı.


Adına öykü ödülü verilen Ümit Kaftancıoğlu ise CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun eşi Dr. Ali Naki Kaftancıoğlu'nun babası olma özelliği taşıyor.

Canan Kaftancıoğlu, kayınpederi adına düzenlenen Ümit Kaftancıoğlu Öykü Ödülleri düzenleme komitesinde de yer alıyor.

pedofilciyazar.jpg

PEDOFİLCİ YAZARIN DİĞER KİTAPLARI 

Yayının sitesinde yer alan bilgilere göre Abdullah Şevki’nin Kelebek ve Hasta” adlı kısa öykü, İkinci Eskişehir Öykü Yarışması’nda birincilik ödülü almış.

Diğer öykülerden, “Orospu Müşerref’in Çiçekleri” ise İzmir’de yayımlanan ama şimdi kapanmış olan Agora Edebiyat dergisi hikaye yarışmasında “yayımlanmaya değer öykü” olarak ismi geçen dergide yer almış.

“Vakıf” isimli öykü Gila Kohen hikaye yarışması seçkisinde yayımlanmaya değer görüldü ve, “Uzak Bir Ülkeye Sevişmeye Giden Kadının Hikâyesi” adlı hikaye 2005 senesi Ümit Kaftancıoğlu hikaye yarışmasında, “Derviş” isimli hikaye ise Yağmur dergisi öykü yarışmasında mansiyonla ödüllendirilmiş.

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.