CHP’li Kaftancıoğlu’ndan yeni bir oy farkı açıklaması

CHP’li Kaftancıoğlu’ndan yeni bir oy farkı açıklaması

Rakibi Ekrem İmamoğlu ile arasındaki oy farkının 12 bin 200 seviyelerine düştüğünü açıklayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'a CHP'den yanıt geldi.

Cumhur İttifakı'nın AK Partili İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım seçim sonuçları itiraz süreci ile ilgili yapmış olduğu basın toplantısında, CHP’li Ekrem İmamoğlu ile arasındaki oy farkının ellerindeki son verilere göre 12 bin 200 seviyelerinde olduğunu açıkladı.

Bu sözlere karşı harekete geçen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan yeni bir oy farkı açıklaması geldi. Kaftancıoğlu, “Milletin iradesine saygı duymayı öğreneceksiniz. YSK son durum bilgisi: Ekrem İmamoğlu 4.170.058. Binali Yıldırım 4.156.170. Fark 13888’dir.
 

YSK PATRON DEĞİLDİR

Kaftancıoğlu twiterde son dakika bire oy farkı açıklaması yaptı. YSK’yı suçlamaya devam eden Kaftancıoğlu, YSK’nın sürecin patronu olmadığını belirtirken şu ifadeleri kullandı; “Hukuk devletinde YSK patron ya da iktidarın sopası değil, halkın iradesinin korunmasının ve tecelli etmesinin garantörü olmalıdır. Halkın iradesi sandıktan çıkmıştır ve Ekrem İmamoğlu Büyükşehir Belediye Başkanıdır. Nokta”

CHP’li Kaftancıoğlu, twitter paylaşımına göre Yıldırım ile İmamoğlu arasındaki oy farkı 13 bin 888 olarak açıkladı.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.