CNN Türk'ten Ekrem İmamoğlu açıklaması 

CNN Türk'ten Ekrem İmamoğlu açıklaması 

Ekrem İmamoğlu'nun CNN Türk'te katıldığı programda moderatör Ahmet Hakan'ın yayını planlanan saatten daha erken sonlandırdığı iddiasına kanaldan açıklama geldi. 

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun oldukça gerildiği CNN Türk'te yayınlanan Tarfsız Bölge programının kendisine 22.00 ila 00.00 arası olacağı söylendiğini açıklamıştı. 

Bunun üzerine CNN Türk'ten yapılan açıklamada İmamoğlu'na 1 Saat 25 dakika ayrıldığı rakibi Binali Yıldırım'a ise 1 Saat 18 dakika süre verildiği belirtildi.

CNN Türk'ün açıklaması şöyle: "CNN Türk Kurumsal İletişim'in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "13 Mayıs 2019'da Tarafsız Bölge programında Sayın Binali Yıldırım 1 saat 18 dakika 40 saniye konuşmuştur. 20 Mayıs 2019'da Sayın Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu program 1 saat 25 dakika sürmüştür. Kamuoyunun bilgisine sunulur."

cnnturkimamoglu.jpg

"BANA PROGRAM 22.00 - 00.00 ARASI DEMİŞLERDİ"

Bugün CHP'nin televizyonu olan ve sunculuğunu Ayşenur Arslan'ın yatığı Halk TV programına çıkan CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk'teki program hakkında şöyle konuştu: "Bana sorulan sorular beni kırmaz. Savunma mekanizması geliştiriyorsanız, o zaman bir dakika derim. Bilgi almak istiyorsunuz, sorarsınız. Sayın Hakan’ın o tarafından asla şikâyetçi değilim. Birini savunuyorsanız bu beni rahatsız eder. Program 22.00-00.00 demişlerdi, esas değinmek istediğimiz konulara değinemedik."

"SAMANYOLU TV'YE ÇIKTIM"

CHP adayı İmamoğlu FETÖ iddiaları hakkında da konuşurken bu zamana kadar, 'Ben hayatımda FETÖ'yü övmedim' derken FETÖ hakkında yine hiç bir olumsuz söz etmedi. İmamoğlu Halk TV'de şöyle konuştu:  "Spor yorumculuğu yaptım birçok kanalda. CNN Türk, NTV, Samanyolu TV, TVNET'e çıktım. Oralarda çalışmadım, konuk olarak davet edildim. Ama ben Samanyolu'nun açılışına davet edilmedim, para toplamadım. Spor programına katılan bir sürü spor muhabiri var. Bir kanala çıkmakla insanlar itham edilmez. Ben hayatımda FETÖ'yü övmedim, hayatımda bir kelime bulamazlar."

ekrem-aysenur.jpg

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.