Cübbeli: Aklı bir kenara koymadan cennete gidemeyiz

Cübbeli: Aklı bir kenara koymadan cennete gidemeyiz

Kuran’ın açıkça “Aklınızı kullanın” ayetine rağmen akıl kullanmayı reddeden Cübbeli şimdi de “Aklınızı kullanırsanız Cennete gidemezsiniz” fetvası verdi.

Son zamanlarda hadislerin yeterli olmadığını ve bir çok düzmece hadis olduğunu savunan teologlar,Ayet’lerin esas kabul edilmesini savunuyor.

Cemaat-Tarikat şeyh’lerinin Müritlerini kontrol altında tutmak ve sömürmek için kullandıkları en uygun yol düzmece hadisler ile fetvalar vermek.

Verdiği akıl almaz fetvalarla gündeme gelen kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'de bu yola başvurmaktan geri durmuyor.

 

'AKLINIZI KULLANIRSANIZ CENNETE GİDEMEZSİNİZ'

 

Öyle ki, Kuran’ın açıkça “Aklınızı kullanın” ayetine rağmen akıl kullanmayı reddeden Cübbeli şimdi de “Aklınızı kullanırsanız Cennete gidemezsiniz” fetvası veriyor.

Yine Kur'an'ın açıkça “Oku” Ayetine rağmen okumayan ve cahil kalmayı yeğleyen Cübbeli'nin ortaya çıkan bir sohbet videosunda fetva vermeye devam ettiği görülüyor.

Cübbeli sohbetinde 'Aklınızı kullanmayın ve okumayın' diyor. 'Aklınızı kullanırsanız cennete gidemezsiniz' diyor.

 

İşte Cübbeli Ahmet'in akıl almaz sözleri;

 

 

61894.jpg

61373.jpg

tarikat-mns.JPG

cub-nere.JPG

suleyman.JPG

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
  • Kella / 31 Ekim 2019 09:27

    Sizde akıl olmadığı için anlayamazsınız bir konuşmadan kırpıp yayınlamak hangi akılla oluyorsa oda öyle

    Yanıtla (3) (0)
  • Cannan havva / 31 Ekim 2019 06:08

    Senin sahibin kim?
    Tasman Kimin"elinde

    Yanıtla (0) (0)
  • Canan mandıracıgil / 31 Ekim 2019 06:02

    Sşyaset cafe,,, sen dış mihrak güdümlüsün. Öküz altında buzağı arıtorsun. Maksadım oldukça aşikâr

    Yanıtla (1) (0)
  • İlli / 30 Ekim 2019 14:00

    Kardeşim iftira atmak kolay video nun tamam ını izleseydi niz o zaman anlardınız ne demek istediğini hocanın

    Yanıtla (5) (0)
  • Erbakan Sevdalısı / 30 Ekim 2019 13:30

    Siyâsetcafenin bu asırda bu kadar din düşmanlığını anlamak zor değil çünki ebucehilde aynısıydı.Beyni orumceklenmis gerici yobaz siyonist hizmetkarı basın aynı şekilde islam düşmanlığı yapıyor.Ama ataturku sevmiyorum dedinmi kıyamet kopuyor bu ülkede.Benim tavsiyem siyasetcafeye musliman mahallesinde salyangoz satmayı bırakın.

    Yanıtla (4) (0)