Devlet Bahçeli’den İstanbul Çıkartması, Karargahı kuruyor

Devlet Bahçeli’den İstanbul Çıkartması, Karargahı kuruyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yenilenecek İstanbul seçimleri için düğmeye bastı. Bahçeli İstanbul’da çalışmaları başlatıyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yenilenecek İstanbul seçimleri için düğmeye bastı. Bahçeli İstanbul’da çalışmaları başlatıyor.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı İstanbul seçimleri için teşkilata harekete geçme talimatı verdi.

 

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 31 Mart İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminin yenilenmesine karar vermesi ile birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İstanbul’da 15 İl’in teşkilat başkanlarıyla toplantı yapacak.

Bahçeli nüfus yoğunluğu olan illerin İl Başkanları ile Perşembe günü bir toplantı düzenleyerek hemşerilerinin seçimlerde katkı sağlamasını isteyecek.

Devlet Bahçeli İstanbul’da nüfusu 240 bin ve üzerinde olan illerin İl Başkanlarını Ankara’da toplayarak 23 Haziran seçimlerinde çalışmalarını isteyecek.

Sivas,Kastamonu,Ordu,Giresun,TokatSamsun, Erzurum,Malatya,Trabzon,Sinop Erzincan,Rize,Kars,Ardahan ve Mardin İl başkanlarını Ankara’ya çağırarak seçim sürecinde İstanbul’daki hemşerilerine ve derneklere ulaşmalarını isteyecek.

 

Bahçeli bu toplantıda İstanbul seçimlerinde izlenecek yolun ve çalışmaların seyrinin nasıl olacağını anlatacak.

 

İl Başkanların’dan İstanbul’daki hemşerileri ile seçimlerde katkı sağlaması için temasa geçilmesi isteniyor.

 

Cumartesi günü Bahçeli İstanbul’da

 

MHP Lideri Bahçeli’nin 11 Mayıs Cumartesi günü İstanbul’a geleceği bildirildi.

Daha önce “Seçimlerin yenilenmesi Halide İstanbul’a karagah kuracağım” diyen Bahçeli’nin İftar yemeğinde teşkilat başkanları ile bir araya gelerek seçim çalışmalarını başlatacağı bildirildi.

 

YSK’nun seçimlerin yenilenmesi kararından sonra Bahçeli dün Başkanlık Üyelerini toplamış ve Cumhur ittifakının başarısı için tüm teşkilatıyla her türlü gayretin içinde olacaklarını açıklamıştı.

 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.