Doğu Perinçek’ten uyarı: “Erdoğan’sız bir hükümet PKK, FETÖ, CHP, İYİ Parti hükümeti olur”

Doğu Perinçek’ten uyarı: “Erdoğan’sız bir hükümet PKK, FETÖ, CHP, İYİ Parti hükümeti olur”

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Tepe Kule Kongre Merkezi’nde yaptığı konuşmada, “Erdoğan’sız bir hükümet FETÖ, PKK, CHP, İYİ Parti hükümeti olur” ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisi tarafından düzenlenen dayanışma toplantısında gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Perinçek, yaptığı konuşmada “Tayyip Erdoğan’sız bir hükümet FETÖ, PKK, CHP, İYİ Parti hükümeti olur, onlarda Türkiye’yi yangın yerine çevirir” açıklamasında bulundu.

Türkiye’nin ekonomik anlamda zor günler geçirdiğini belirten Doğu Perinçek, bu süreçten üretim ekonomisiyle çıkılması gerektiğini savundu.

Türkiye’nin tüm üretim kapasitesinin harekete geçirilmesi gerektiğine vurgu yapan Perinçek, eli iş tutan herkesin düşük teknolojiyle de olsa üretime katkı sağlaması gerektiğini söyledi.

"PKK, FETÖ, HDP DIŞINDAKİ KUVVETLER BİRLEŞTİRİLMELİDİR"

Doğu Perinçek, FETÖ, HDP ve PKK dışında kalan kuvvetlerin bir hükümette birleştirilmesi gerektiğini ifade ederek, “PKK, HDP, FETÖ haindir, düşmandır, ABD’nin kuvvetleridir. Bırakın onlara iktidar olanaklarını sağlamayı, onlara hapishaneden başka hiçbir imkan ve yer veremeyiz. Onlara hapishane var. Bu nedenle PKK, FETÖ ve HDP dışında kalan kuvvetleri bir hükümette birleştirmek bugün siyasi çözüm açısından önemlidir” şeklinde konuştu.

"TAYYİP ERDOĞAN'LA BERABER ÜLKEYİ YÖNETMEYE MECBURUZ"

Perinçek açıklamasının devamında, AK Parti ve Erdoğan’ı da dışlayarak Türkiye’nin buradan çıkamayacağını, bu ifadeleri kullandığı zaman Vatan Partililerin bile yakasına yapıştığını söyledi. Kendisine parti içinden, “Tayyip Erdoğan’la beraber mi ülkeyi yöneteceksin?” diye sorulduğunu açıklayan Perinçek, “Evet Tayyip Erdoğan’la beraber Türkiye’yi yönetmeye mecburuz. Türkiye, Erdoğan’ın önderliğinde tek başına onunla buradan çıkamaz ama onsuz da buradan çıkamaz, çünkü Türkiye’nin yarısı arkasında. Devlet Bahçeli de onunla birlikte, ikisi Türkiye’nin yarısı ediyor. Bir de onun tabanında vatansever, emekçi, zanaatkar güçler var. Tayyip Erdoğan’sız bir hükümet kurmaya çalıştığınızda o hükümet, PKK, FETÖ, İYİ Parti, CHP hükümeti olur. Onlar da bu ülkeyi yangın yerine çevirirler, üç ay yönetemezler” dedi

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum