Ekrem İmamoğlu’ndan AK Parti’ye tepki, YSK’ya çağrı!

Ekrem İmamoğlu’ndan AK Parti’ye tepki, YSK’ya çağrı!

Millet İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, Şişli’de yaptığı konuşmada, AK Parti’nin YSK’ya yaptığı başvuruyu eleştirdi.

Ekrem İmamoğlu, Şişli’de yaptığı konuşmada, AK Parti’nin YSK’ya, İstanbul’daki seçimin yeniden yapılmasına yönelik yaptığı itiraza tepki gösterdi. 

“Ülkenin iradesine zarar veriyorlar” diyen Ekrem İmamoğlu, YSK’ya bir an önce itiraz sürecinin netleştirilmesi için çağrıda bulundu.

AK Parti’nin YSK’ya yaptığı itirazı eleştiren Ekrem İmamoğlu, “Ben bugün ekranda çantaları görünce zannettim ki, makam sahibi olan insanlar pılını pırtısını topladı bir yere gidiyorlar. Meğerse o çantalarıyla itirazları götürüyorlarmış. Bu çantalarla beraber daha önce adliyeye gidenleri hatırlıyorsunuz. Vatanseverlerin canına mal olan o kumpası hatırlıyorsunuz değil mi? O çantayı taşıyanlar da aynı kafa. Ama bu halk bu kumpasa gelmedi, gelmeyecek” ifadelerini kullandı.

YSK’ya seslenen Ekrem İmamoğlu, “Tarihi vazifenizi yerine getirin, bir an önce bu itirazları netleştirin de işimize bakalım” dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.