Esenler'de korkunç cinayet: 19 yaşındaki kız arkadaşını vurup, intihar etti

Esenler'de korkunç cinayet: 19 yaşındaki kız arkadaşını vurup, intihar etti

İstanbul Esenler'de bir kişi tartıştığı 19 yaşındaki kız arkadaşını vurup ardından intihar etti.

İstanbul Esenler'de bir kişi, tartıştığı kız arkadaşını kaçmaya çalıştığı sırada belinden çıkardığı silahla vurduktan sonra kendi kafasına sıkıp intihar etti.

İntihar eden genç, olay yerinde hayatını kaybederken, ağır şekilde yaraladığı genç kız ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

 

kaza4-004.jpg

 

Esenler Otogar Bağlantı Yolu üzerinde meydana gelen olayda, Mehmet A. (18) ve Hazal T.(19) isimli iki arkadaş yol kenarında otururken aralarında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışma sonrası oturduğu yerden kalkarak kaçmaya başlayan Hazal T. isimli genç kız, arkasından gelen Mehmet A. tarafından silahla vuruldu.

 

kaza-020.jpg

 

İNTİHAR ETTİ

 

Ateş ettikten sonra kanlar içinde yerde yatan kız arkadaşını gören Mehmet A. daha sonra elindeki silahı kafasına doğrultarak ateş etti.

 

kaza3-006.jpg

 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı şekilde yaralanan Hazal T'yi hastaneye kaldırırken, kafasına ateş eden Mehmet B. olay yerinde hayatını kaybetti.

 

kaza2-015.jpg

 

Hastanede bir süre tedavi altında kalan genç kadın, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri alanda inceleme yaparken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.