Erdoğan'ın Ülkücü korumasından polisiye romanı

Erdoğan'ın Ülkücü korumasından polisiye romanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ülkücü yakın koruması Mesut Cangöz polisiye romanı yazdı. Cangöz'ün 'Vahşetin Başkenti' adlı kitabı yakında raflarda olacak.

Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığında görevli 29 yaşındaki Mesut Canöz bir polis memuru. Ülkücü kişiliği ile tanınan Canöz, Cumhurbaşkanının yurt içi ve yurt dışı ziyaretlerinde hep yanında. 

Mesut Canöz'ün en büyük tutkusu ise okumak ve yazmak. Bu tutku küçük yaşlarda başladı. İyi bir edebiyatçı yazar kadar kalemi sağlam olan Mesut Canöz, 'Vahşetin Başkenti' adlı polisiye romanını gerçeklerden esinlenerek kaleme aldı. 

Canöz kitabı hakkında, "Türkiye, Avrupa, Amerika, Afrika kıtasında yaşanmış bir çok cinayetlere kadar yüzlerce binlerce cinayetin kendi bakış açımla kendi karakterlerimi oluşturmaya karar verdim. İnsanların güvenmeye, cinayetlere ve suça dair akıllarına gelen sorulara cevapları bulabileceği aksiyon, gerilim, macerayı aynı anda yaşayacakları bir roman" dedi. 

canoz-belediyebaskankitap.jpg

Mesut Canöz, geçtiğimiz günlerde eski Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Fahri Can Yaşar ile birlikte Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek'i ziyaret ederek kitabını hediye etti. 

TAMAMEN GERÇEK OLAYLARDAN ESİNLENDİ 

Mesut Canöz öyle ki kaleme aldığı romanda yer alan olaylar tamamen gerçek olması nedeniyle o mekanlara gidip incelemeler yapmış. Canöz, "Ankara Kızılay'da yaşanan ve bir sahnemiz var. Ben bu sahneyi orada canlandırarak yazdım hazırladım" dedi.

canoz-maduro.jpg

Mesut Canöz'ün yazdığı kitap ülke sınırlarını aştı. Canöz, kitabını, Venezuella Cumhurbaşkanı Maduro'ya bile hediye etti. Maduro, bir korumanın bu tarz bir kitap yazmasını ilk kez duyduğunu ve şaşırdığını söyledi. 

canoz-vahsetinbaskenti-kitap.jpg

 

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.