FETÖ militanları birbirine girdi: Hamam böceği, Pis sülük...

FETÖ militanları birbirine girdi: Hamam böceği, Pis sülük...

FETÖ militanlarına karşın arasında aralıksız süren operasyonların ardından hızla çözülen terör örgütü çöküşü sürüyor.

FETÖ militanları ve üyeleri arasında zaman zaman sert tartışmalara neden oluyor. Bunun en son örneği ise FETÖ sözcüsü olarak bilinen firari Emre Uslu ile ismini ve fotoğrafını gizleyen bir FETÖ militanı arasındaki tartışma sosyal medyaya yansıdı.

Firari FETÖ'cü Emre Uslu, örgüt üyeliği sebebi ile hapis yattığını söyleyen bir diğer ismini ve fotoğrafını gizleten FETÖ üyesi ile sosyal medyada birbirine girdi.

"HAMAM BÖCEĞİ HALİNE BAKMAZ MÜCADELE EDENE AYAR VERİR"


FETÖ'cü Emre Uslu'nun diğer bir FETÖ militanı cahokian1 isimli kullanıcının mesajına verdiği, ''Cemaatte bu tipten çok var: 1) Tavuk kadar cesaretleri yok kendi adıyla yazamazlar. Hamam Böcegi gibi hep saklanmak zorundalar 2) Hamam böceği haline bakmaz adıyla sanıyla mücadele edene ayar verir'' cevabı ortamı gerdi.

YAVŞAK SENİ: PİS SÜLÜK

Kendisinin FETÖ'den hapis yattığını ailesinin ise Yunanistan'a kaçtığını söyleyen diğer FETÖ'cü ise ABD'ye kaçan Uslu'ya '' Bu tipten dediğin hapis yatmış, annesi babası cezaevinde, kardeşi ablası Meriç'i geçmiş Yunanistanda sürünüyor. Hamam böceği öyle mi? Benim kim olduğumu ahirette göreceksin. Seninle orada hesaplaşacağız. Yavşak seni. Ben miyim korkak yoksa arı kovanına çomak sokup göt korkusuyla kaçıp giden sen misin? Pis sülük. Senin yediğin bokların hesabını biz veriyoruz. İlgi fahişesin sen. Bu kadar.'' şeklinde cevap verdi.

İki FETÖ'cünün bu şekildeki tartışması, örgütteki çöküşünde göstergesi olarak yorumlandı. 

uslufetomilitan1.jpg

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.