Firari FETÖ'cü Uslu "İmamoğlu velev ki yunan olsun, nesi var"

Firari FETÖ'cü Uslu "İmamoğlu velev ki yunan olsun, nesi var"

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun Ekrem İmamoğlu ile açıklamasını 'Yunanlı' anlayan FETÖ firarisi Emre Uslu, "Velev ki Yunan olsun nesi var?" diye savundu. 

Yunan Protothema gazetesi destek verdi. İmamoğlu’nun Pontuslu bir Rum olduğu iddia eden gazete, haberine "İstanbul'u fetheden Yunan" başlığı atmıştı.

Esenler Belediye Başkanı, İBB Meclisi AK Parti Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu, İmamoğlu'nun daha çok oy almasına en çok Yunan medyasının sevindiğini söylemişti ve Ekrem İmamoğlu'nun Trabzonlu olduğunu söyleyerek "E hesap başka" ifadelerini kullanmıştı.   

Trabzonlularla ilgili ifadelerinin çarpıtıldığını bu nedenle farklı yorumlara karşı AK Partili Göksu yaptığı açıklamada, "Bizim için her yer Trabzon’dur" dedi. 

Tevfik Göksu, "Konuşmamın hiçbir yerinde hiçbir şekilde Trabzonlu kardeşlerimize yönelik hiçbir beyanım bulunmamaktadır. Bizim için her yer Trabzon’dur" dedi.

FETÖ'CÜ USLU İMAMOĞLU'NA SAHİP ÇIKTI 

FETÖ firarisi Emre Uslu yaşanan bu konu üzerine CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na sahip çıktı. Uslu, demokrat bir Yunan'ı trol sürüsüne bin defa tercih edeceğini söyledi. 

"VELEV Kİ YUNAN OLSUN NESİ VAR?"

Uslu twitter hesabından şunları söyledi: "Velev ki Yunan olsun nesi var? Adil, dürüst, hakperest, demokrat bir Yunan’ı sizin gibi hırsız, arsız, cahil ve trol sürüsüne bin defa tercih ederim."

emreuslu-twit.jpg

GÜLEN: HAÇLILAR ÜLKENİZİ İŞGAL ETMESİ KÖTÜ BİR ŞEY DEĞİL 

FETÖ'cü Emre Uslu'nun 'muhterem hocamız' dedikleri terörist başı Fetullah Gülen, 15 Temmuz darbesinden sonra 20 Ağustos 2016'da yayınlanan sohbetinde, haçlılara övgüler dizerken, Haçlı işgalinin kötü bir şey olmadığını, Haçlıların kadınlara ve kızlara ilişmeyeceğini iddia etti.  

"SİZ ANLAYIN ARTIK MESELENİN NE OLDUĞUNU"

FETÖ elebaşı Gülen, "Haçlının ülkenizi işgal etmesi, çok tehlikeli değildir; çünkü sizin ve onların arasında kırmızı çizgiler vardır. Bir kere onlar, sizin kadınlarınıza kızlarınıza ilişmezler, mâbedinize ilişmezler; ilişmemiş Haçlılar. Siz anlayın artık meselenin ne olduğunu" dedi..

İşte FETÖ elebaşı Gülen'in 15 Temmuz işgal girişimi sonrası yaptığı açıklama: 

GÖKSU: 'TRABZON BİZİM CANIMIZ'

Öte yandan  Esenler Belediye Başkanı, İBB Meclisi AK Parti Grubu Başkanvekili Tevfik Göksu, konuşmasının çarpıtıldığını belirterek şunları söyledi:

"Bazı sosyal medya hesaplarında ve internet sitelerinde bir algı operasyonu yapılıyor. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP adayıyla ilgili Yunan gazetenin atmış olduğu bir manşet ile ilgili yapmış olduğum konuşmada Trabzonlularla ilgili bir beyanım olduğu ifade ediliyor. Oysa benim konuşmamın hiçbir yerinde  hiçbir şekilde Trabzonlu kardeşlerimizi ifaden hiçbir beyanım bulunmamaktadır. Şunu herkes bilsin ki, bu toprakların kardeşliği, bu ülkenin insanlarının kardeşliği, hepimiz aynı dağın yeli, aynı Allah’ın kulları olarak biz Trabzon’uz, Trabzon biziz. Trabzon bizim canımız, Trabzonlular bizim baştacımızdır. Bizim için her yer Trabzon’dur. Bunu herkes böyle bilsin."  

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.