Sınav soruları hırsızlığına FETÖ operasyonu 

Sınav soruları hırsızlığına FETÖ operasyonu 

İstanbul merkezli, FETÖ soruşturmasında kod adı ve askeri okul sınav sorularını verdiği gerekçesiyle 48 sivil hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, örgüt mensuplarını TSK yapılanmasında, kod adı ve askeri okul sınav sorularını verdiği gerekçesiyle 48 sivil hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.


İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) TSK yapılanmasına yönelik soruşturmada, 48 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca FETÖ'nün TSK yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, itirafçı askerlerden alınan ifade ve teşhislerle askeri şahıslardan sorumlu örgütsel tabirle öğretmen olarak faaliyet gösteren şüphelilere ulaşıldı.

Bu kapsamda, FETÖ örgüt mensuplarını TSK yapılanmasına sızdırdığı, kod adı ve askeri okul sınav sorularını verdiği gerekçesiyle 48 sivil şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 

Sınav sorularının çalınmasında yer aldığı tespit edilen FETÖ şüphelilerin yakalanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğünce operasyon başlatıldı.

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.