Haliç Köprüsü’nde bir çocuk kazada öldü, annesi intihar etmek istedi

Haliç Köprüsü’nde bir çocuk kazada öldü, annesi intihar etmek istedi

Haliç Köprüsü üzerinde sabaha karşı meydana gelen bir kazada aile dramı yaşandı. Başka bir aracın sıkıştırdığı araç savrularak bariyerlere çarptı. Aracın arka kapısından yola fırlayan çocuk hayatını kaybetti, şoka giren annesi köprüden atlamak istedi

Kaza saat 04.00 sıralarında Haliç Köprüsü üzeri Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre sürücüsünün ismi belirlenemeyen 34 BZ 1643 plakalı hafif ticari araç, köprü üzerinde giderken plakası alınamayan başka bir otomobil tarafından sıkıştırıldı. Araç sürücüsü, kendisini sıkıştıran otomobile vurmamak için aniden manevra yaptı ve aracı savrulmaya başladı. Bu sırada aracın arka tarafında oturan çocuk, açılan arka kapıdan yola fırladı. Yol kenarındaki çelik halatlara çarpan erkek çocuk olay yerinde öldü, araç içinde sıkışan iki kişi yaralı olarak kurtarıldı.

 

ANNE GÖRDÜĞÜ MANZARAYA DAYANAMADI


Kazayı gören diğer sürücüler yardıma koştu. Bu sırada yerde çocuğunun cesedini gören anne köprüden atlamak istedi. İddiaya göre korkuluklara çıkmaya çalışan anneyi vatandaşlar güçlükle engelledi. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri sinir krizleri geçiren ve hafif yaralı olan anneyi olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdı. Araç içinde sıkışan bir kişi ise itfaiye ve sağlık ekiplerinin çalışmaları ile kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Çocuğun cesedi yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


KAÇAN SÜRÜCÜ YAKALANDI


Polis ekipleri hafif ticari aracı sıkıştırarak kaza yapmasına sebep olduktan sonra kaçan otomobil sürücüsünü yaptıkları çalışma ile kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.