Halil Sezai’nin savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı

Halil Sezai’nin savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı

Tuzla'da tartıştığı 67 yaşındaki komşunu darp eden şarkıcı Halil Sezai'nin savcılık sorgusu tamamlandı. 2 saat süren ifade işleminin ardından Halil Sezai, “silahla yaralama” ve “silahla tehdit” suçlarından tutuklama talebiyle Ceza Hakimliği’ne sevk edildi

Halil Sezai'nin savcılıktaki ifadeleri ortaya çıktı. Sezai ifadesinde, “Hüseyin Bey'i yaklaşık 2 senedir tanırım. Geçmişte Hüseyin Bey ile beraber defalarca yemek yiyip vakit geçirmişizdir. Daha sonra bu samimiyetimize güvenerek çekim için bu villayı kullanabileceğimizi düşündüm. Hüseyin Meriç ile görüşmeye gelirken sevdiği bir çiçeği aldım. Hüseyin bey ile samimiyetimize istinaden bu odun parçasını şaka amacı ile kendisine uzattım” dedi.

 

“BİRKAÇ DEFA VURDUM, KÜFÜR DE ETMİŞ OLABİLİRİM”

“Bahçedeki tartışmamızda ben kesinlikle Hüseyin Bey'in ikametinin içine girmedim” diyen Sezai, “Tüm tartışma villanın ortak müştemilatında gerçekleşmiştir. Daha sonra Hüseyin Bey sokakta küfürlerine ve tehditlerine devam edince bir anlık sinirle kendisine birkaç defa vurdum. Ben de o sırada kendisine küfür etmiş olabilirim. Şahsa bu sırada ‘ezan mı okuyorsun sen? Ezan okumak sana mı kaldı' şeklindeki söylemim olayla veya dini değerlerle hiçbir alakası yoktur. Tamamen Hüseyin Bey'in geçmişte villanın bahçesinde sürekli yüksek sesle ezan ve ilahi tarzı kayıtlar açıp taciz amaçlı dinlemesinden dolayıdır.

 

Olay esnasında kesinlikle ezan okuduğunu veya şehadet getirdiğini duymadım. Kendi konserlerimde dahi ezan okunduğunda konserime ara verip ezanın bitmesini beklemişimdir. Yaşanan bu kavga esnasında Hüseyin Bey de beni darp etmiştir. Ben de yaralandım” ifadelerini kullandı.

 

Halil Sezai'nin tutuklama istemiyle sevk edildiği mahkemede ifade vermesi bekleniyor.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.