Halk TV'de skandal sözler! 'TSK ve Emniyet'i hedef aldılar'

Halk TV'de skandal sözler! 'TSK ve Emniyet'i hedef aldılar'

Halk Tv'de yayınlanan Gündem Özel programına katılan Yazar Veysi Dündar, dünyanın en güçlü ordularından olan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve hakkında tepki çeken ifadeler kullandı.

Halk Tv'de yayınlanan Gündem Özel programında hain darbe girişimi sonrası 20 bin FETÖ'cü hainin temizlenmesiyle terör örgütlerine göz açtırmayan, kara, deniz, hava, istihbarat ve siber harekette başarının yüzde 100 arttığı TSK ve Emniyet hedef alındı.

Yazar Veysi Dündar FETÖ tasfiyelerinden duyduğu açıkça ifade ederek "Ordu, Emniyet nerdeyse tasfiye edilmiş durumda, çok güçlü bir devletimiz yok" dedi.

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Miyase İlknur ise Milli Savunma Üniversitesi'ni küçümseyerek "Siz orada gerçekten harp eğitimi yapıldığını mı sanıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

 

DÜNDAR: ÇOK GÜÇLÜ BİR DEVLETİMİZ YOK

 

TSK'nın elinde sadece İHA ve SİHA'ların kaldığı söyleyen Dündar "Ordu, Emniyet nerdeyse tasfiye edilmiş durumda, çok güçlü bir devletimiz yok. her ne kadar işin magazinsel boyutuna varsak da Mısır ordusunun bir gösterisi oldu. hali hazırda bizde kara savaşında bulunabilecek ne ordu kaldı ne Emniyet kaldı. SİHA ve İHA'ları çıkardığımız zaman devletin sahada reaksiyon verecek ordusu kalmadı. Orduyla oynarsanız olacağı bu, yargıyla oynarsanız olacağı bu." dedi.

 

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.