Harran Üniversitesi dekanı kızını öğretim görevlisi yaptı

Harran Üniversitesi dekanı kızını öğretim görevlisi yaptı

Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Burhan Akpınar, kızı Esra Nur Akpınar'ı öğretim görevlisi kadrosuna yerleştirdi.

Harran Üniversitesi'nin 25 Haziran'da verdiği ilanda özel şartı bulunan öğretim görevlisi kadrosuna Eğitim Fakültesi Dekanı Burhan Akpınar'ın kızı Esra Nur Akpınar'ın yerleştiği ortaya çıktı

Personel alımı ile ilgili duyuruda "Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddeleri hükümleri kapsamında, Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine 2547 sayılı Kanunun 31. maddesi uyarınca Öğretim Görevlisi alınacaktır." denildi.

Söz konusu ilan, 9 Temmuz'da Resmi Gazete'de yayımlandı. 

İlanın 'Birecik Meslek Yüksekokulu, Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü -  Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı' için istenen özel şartlar ise dikkat çekti.

 

dikkat-001.jpg

 

MOBBING KONUSUNDA ÇALIŞMA ŞARTI

 

Dil puanının aranmadığı bölümde 'İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin İşletme veya Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü lisans mezunu olmak ve ilgili alanlarda tezli yüksek lisans yapmış olmak, Mobbing konusunda çalışmalar yapmış olmak' şartı yer aldı.

 

DEKANIN KIZI LİSTENİN BAŞINDA

 

İlan sonuçları açıklandığında ise bu şartın neden konulduğu ortaya çıktı. Harran Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Burhan Akpınar'ın 'mobbing konusunda çalışmalar yapan' kızı Esra Nur Akpınar'ın, o listenin en başında yer aldığı görüldü.

 

goruldu.jpg

 

ÇALIŞMASINI BABASININ EDİTÖR OLDUĞU DERGİDE YAYIMLADI

 

Dekan Akpınar'ın kızı Esra Nur Akpınar'ın, 'mobbing' konusundaki çalışmayla ilgili de şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.

Akpınar'ın 'Halkla İlişkiler Çalışanlarının Mobbing Algıları: Yaygınlık, Türleri, Nedenleri ve Mücadele Yöntemleri' isimli makalesinin, babasının editörlüğünü yaptığı 'Harran Maarif Dergisi'nde yayımladığı görüldü.

 

editor-002.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum