İhsan Eliaçık'ın ateist kızına büyük destek! 

İhsan Eliaçık'ın ateist kızına büyük destek! 

İslamiyet ile ilgili farklı konuşmaları ile bilinen ilahiyatçı İhsan Eliaçık'ın kızının da atesit olduğu ortaya çıktı. Zeynep Can Eliaçık'a twitter hesabından bir çok ateistten destek mesajı geldi. 

İslamiyet ile ilgili farklı görüşlere sahip olan ve Antikapitalist Müslümanlar' adı altında farklı eylemler düzenleyen ve Ramazan aylarında ise 'Yeryüzü sofrası' adı altında iftar yemeklerini eylemlerine alet eden ilahiyatçı İhsan Eliaçık'ın kızı Zeynep Can Eliaçık'ın atesit olduğu ortaya çıktı. 

"PEDER BEYİ BENDEN KORUYACAKLARMIŞ"

Önceki gün iftar sofrasını yine eylemine alet eden İhsan Eliaçık gözaltına alınmış ve bir iki saat sonrada serbest bırakılmıştı. İhsan Eliaçık bununla ilgili twitter hesabından "Yeryüzü Sofrasına saldıranlar, sizi 'ateistlerden' korumak için buradayız diyordu. Oysa onlarla biz yıllardır bu sofralardayız. Yeryüzü Sofrası tam da bu. "Onlar ümidin düşmanıdır, akar suyun meyve çağında ağacın serip gelişen hayatın düşmanı" diye yazdı. 

ihsaneliacik-twit.jpg

İhsan Eliaçık'ın bu açıklamasını paylaşan kızı Zeynep Can Eliaçık @zeynepeliacik twiyyer hesabından babasının mesajını alıntılayarak, "Peder beyi benden koruyacaklarmış" dedi. 

zeynepcaneliaciktwit.jpg

Böylece İhsan Eliaçık'ın kızının ateist olduğu ortaya çıkınca bir çok ateist Zeynep Can Eliaçık'a destek mesajı yağdırdı.

 İHSAN ELİAÇIK'A HDP'DEN TAM DESTEK 

Öte yandan, bebek katili Apo için çağrıda bulunan HDP'li Temelli, iftar sofrasını eylemlerine alet eden İhsan Eliaçık'a da sahip çıktı. Temelli, "Ramazan ayı güzellemesi yapanlar dün yeryüzü sofralarına saldırdılar, İhsan Eliaçık hocayı darp ettiler. Çözüm masasının devrildiği günden bu yana barış isteyen herkes yargılandı" dedi.  

İşte İhsan Eliaçık'ın atesit kızı Zeynep Can Eliaçık'a destek ve tepki mesajları: 

ea-kizadestek-twit1.jpgea-kizadestek-twit2.jpgea-kizadestek-twit3.jpgea-kizadestek-twit4.jpgea-kizadestek-twit5.jpgea-kizadestek-twit6.jpg

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.