İlahiyatçı Prof.İlhami Güler'den Ehli Beyt'e müstehçen hakaretler

İlahiyatçı Prof.İlhami Güler'den Ehli Beyt'e müstehçen hakaretler

İlahiyat Profesörü İlhami Güler'in Hz.Muhammed'in torunu Hz. Hasan hakkında yaptığı paylaşımda kullandığı hakaret içerikli sözler infial yarattı.

Sosyal medya hesabından yaptığı 2 ayrı paylaşımda Ehli Beyt aleyhinde ağır ve müstehçen ifadeler kullanan Prof. Dr. İlhami Güler'e tepki yağıyor.

Güler kendine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hz. Muhammed'in torunu ve Hz.Ali ile Hz. Fatma'nın oğlu, Hz. Hasan hakkında skandal ifadeler kullandı.

İslam peygamberinin "cennet gençlerinin efendisi" dediği 12 İmam'dan 2. olan Hz.Hasan hakkında yapılan hakaret ve müstehçen ifadeler çok büyük tepki aldı. Sosyal medyada yayılan paylaşımlara her kesimden geldi.

Prof.Dr. İlhami Güler'in ders vermesinin engellenmesini isteyen sosyal medya kullanıcıları, Güler'i, CİMER'e ve Diyanet İşleri Başkanlığı'a şikayet eden mesajlar paylaşıyor.

İşte İlhami Güler'in o skandal paylaşımları:

 

ilhami-guler.JPG

 

ilhami-guler-2.JPG

 

"KURAN'A GİTMEK ÇOK TEHLİKELİ"

Prof Dr. İlhami Güler'in daha önce de Kuran hakkında konuştuğu bir videoda da, Kuran ile ilgili skandal ifadeler kullandığı ortaya çıktı. 

Güler videoda: " Kuran'a gitmek iyi de, şimdi Kuran'a gitmenin çok tehlikeli bir şeyi var. Sanki o kitabı millet kendine hitap etmiş gibi okuyor. Eminim şurada da çoğunuzun en büyük hatası o. Efendim Kuran bize hitap ediyor. Hayır, 1400 sene öncesindeki bir adama hitap ediyor. 1400 sene öncesinin Mekke ve Medine sokağına hitap ediyor. Sana hitap etmiyor. Dolayısıyla bu gün Kuran okumanın saçmalıkları kötülükleri var."

 

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.