İmamoğlu ‘tevazu gördüm’ dedi Durum hiç de öyle değil!

İmamoğlu ‘tevazu gördüm’ dedi Durum hiç de öyle değil!

Resmi olamayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde önde olan Ekrem İmamoğlu, Esenler’de semt pazarlarını ziyaret etti.

Resmi olamayan sonuçlara göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde önde olan Ekrem İmamoğlu, Esenler’de semt pazarlarını ziyaret etti. İmamoğlu maçlara gitmemesini kimin istemediği hakkında konuştu.

“DİK DUR EĞİLME..”

CHP’li İmamoğlu, Esenler İlçesi'nde yer alan Kazım Karabekir Mahallesi semt pazarını ziyaret etti. İmamoğlu'na bir grup burada, "İmamoğlu'na mazbatayı ver" sloganları atarken diğer bir grup ise "Dik dur eğilme bu gençlik seninle" sloganı atması dikkat çekti.

İMAMOĞLU: BUNLARI KONUŞALIM YA

CHP İstanbul belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu, pazardaki vatandaşlara yine konumu dışında bugün açıklanan işsizlik rakamlarını değerlendirdi. İmamoğlu, "Çok üzülüyoruz. Bugün işsizlik verileri açıklandı. 1 senede 1 milyon 260 bin kişi eklendi. Bunları konuşalım ya" dedi.

‘BENİ KULÜP ARADI’ DEDİ AMA İSİM VEREMEDİ

Bir gazetecinin "Maçlara gitmenizi kim istemedi?" sorusuna cevap veren İmamoğlu şu yanıtı verdi: “Son yılların en barışçıl, en huzurlu maçını izledim. Hem de dünyanın en önemli derbilerinden biri. İnsanlar sevgi gösterisinde bulundular. Ben bu durumdan tevazu çıkarırım, mahcubiyet çıkarırım.”

İmamoğlu daha önce de maçlara gideceğini açıklamışken şimdi ise kendisini futbol kulüplerinden davet edildiğini iddia etti ama isim veremedi. İmamoğlu, “Beni kulübün yetkilisi aradı. Ben kim olduğunu açıklamam. Kamuya bunu açıklayacak olan kulüp yetkilisini arayan kişidir. O açıklasın, ben gerekli açıklamamı yaparım” dedi.

MAÇTA ‘TEVAZU GÖRDÜM’ DEDİ AMA DURUM HİÇ DE ÖYLE DEĞİL

CHP’li İmamoğlu, Beşiktaş taraftarlarınca ‘Mazbatayı ver’ sloganları hoşuna gidince Fenerbahçe maçına da gitmeye karar verdi. Ama Fenerbahçe taraftarları İmaoğlu’na farklı bir mazbata tepkisi verdi.

Fenerbahçe taraftarları daha önce 115 Temmuz gecesi FETÖ’nün Yurtta Sulh Konseyi’ne selam gönderdiği, eşinin de aynı mahiyette FETÖ darbesini övdüğü ve en önemlisi de Fenerbahçe’de şike olduğuna dair açıklamalarını özellikle FETÖ’nün yayın organı STV’de yapması nedeniyle CHP’li Ekrem İmamoğlu’na FETÖ’cü diyerek tepki gösterdi. Tarftarlar CHP’li İmamoğlu’na, “FETÖ’cü i…..r, s…. g” diye slogan atarak tepki gösterdi.

İşte Fenerbahçelilerin İmamoğlu’nun ‘tevazu gördüm’ dediği taraftar tepkisi;

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.