İmamoğlu’nun belediye mutfağındaki videosu kurgu mu? Mehmet Akif Ersoy açıkladı

İmamoğlu’nun belediye mutfağındaki videosu kurgu mu? Mehmet Akif Ersoy açıkladı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun belediyenin mutfak bölümündeki çalışanlarla yaptığı sohbetin kurgu olduğu iddia edilmişti. Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy söz konusu videonun kurgu olmadığını söyledi.

Habertürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy, Ekrem İmamoğlu’nun belediyenin mutfak bölümündeki çalışanlarla yaptığı sohbetin kurgu olduğu iddiaları hakkında, İstanbul Büyükşehir Belediye Özel Kalem görevlisinin sözlerini aktardı.

Mehmet Akif Ersoy’un, İBB Özel Kalem görevlisinin sözlerine dayandırarak aktardığı bilgilere göre, Ekrem İmamoğlu’nun belediyedeki mutfakta çalışanlarla yaptığı sohbetin kurgu olmadığı belirtildi.

Ekrem İmamoğlu’nun yemekte ne olduğunu sorması üzerine, mutfakta çalışan görevliler, “Musakka var, size de antrikot” sözüne İmamoğlu, “Birine musakka, diğerine antrikot olmaz, aynı olacak” demişti.

Sosyal medyada gündem olan görüntülerin kurgu olduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı.

Habertürk’te ‘Nedir ne değildir’ adlı programın sunucusu Mehmet Akif Ersoy, İBB Özel Kalem’de çalışan bir arkadaşının bilgilerine dayandırarak söz konusu videonun kurgu olmadığını açıkladı. Ersoy, mutfaktaki personelin daha önce de belediyede olan bir çalışan olduğunu, Beylikdüzü’nden gelmediğini söyledi. Kendisine menünün de gönderildiğini belirten Ersoy, “Hakikaten musakka ve armut vesair yazıyor. Burada hakkını vermiş olayım” dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.