Perinçek yine bombaladı: "CHP, FETÖ ve PKK ile ittifak halinde"

Perinçek yine bombaladı: "CHP, FETÖ ve PKK ile ittifak halinde"

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, CHP’nin PKK ve FETÖ ile ittifak halinde siyaset yaptığını ve CHP’nin bu ittifaktan kurtarılması gerektiğini söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı bir etkinliğin ardından önemli açıklamalarda bulundu. CHP’nin, FETÖ ve PKK ile ittifak halinde siyaset yürüttüğünü belirten Perinçek, CHP’nin Türkiye’nin önemli bir partisi olduğunu ve bu ittifaktan kurtarılması gerektiğini ifade etti.

Yeni Akit’e konuşan Doğu Perinçek, 15 Temmuz’un ardından devletin tüm kurumlarına yerleştirilen FETÖ gladyosunun büyük ölçüde başının ezildiğini, FETÖ ile mücadelede çok önemli başarılar kazanıldığını söyledi. ABD tarafından devlet içerisine kurulan FETÖ’nün bu dönemde parçalandığını aktaran Perinçek, FETÖ’nün tamamen ABD’nin kurduğu bir örgütlenme olduğunu ifade etti.

“FETÖ, ABD VE İSRAİL’LE BERABER”

Geçmişte FETÖ’nün, Ergenekon ve Balyoz gibi tertiplerle devletin önemli şahsiyetlerini hapislere atabilecek güce sahip olduğunu, ABD ve İsrail’le kol kola olduğunu belirten Perinçek, örgütün aynı zamanda İran düşmanı olduğunu da sözlerine ekledi.

“GELEBİLDİĞİ KADARIYLA CHP’Yİ DE ÇAĞIRMAK LAZIM”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Türkiye ittifakında birleşmeliyiz” çağrısının önemli olduğunu vurgulayan Perinçek, bu koşullarda Erdoğan yönetiminin sorunları tek başına çözemeyeceğini düşündüğünü belirtti. Perinçek, milletin geniş güçlerinin kucaklanması gerektiğini, AK Parti, MHP, Vatan Partisi ve gelebildiği kadarıyla CHP’yi de bu ittifaka çağırmak gerektiğini söyledi.

“ERDOĞAN’SIZ BİR HÜKÜMET KURMAYA ÇALIŞTIĞINIZ ZAMAN, O HÜKÜMETTE FETÖ OLUR ”

“Türkiye ittifakı” düşüncesinin, sorunların çözümünde önemli bir zemin olduğunu aktaran Perinçek, Erdoğan’sız bir hükümet kurmaya kalkışıldığı zaman, o hükümette PKK ve FETÖ’nün olacağını, Recep Tayyip Erdoğan’sız bir hükümetin ancak ABD’nin gelip Ankara’yı işgal etmesiyle olacağını savundu. Perinçek, “Siz Türkiye’de Erdoğan’ı çıkarttığınız zaman, MHP’yi çıkarttığınız zaman, Vatan Partisini çıkarttığınız zaman geride kim kalıyor? CHP, o zaman FETÖ ile, PKK ile, İYİ Parti ile hükümet kurmaya kalkacak” dedi.

“CHP, PKK VE FETÖ İLE İTTİFAK HALİNDE! CHP BURADAN KURTARILMALI”

Uzun bir süredir CHP’nin PKK ve FETÖ ile ittifak halinde siyaset yaptığına dikkat çeken Perinçek, CHP’nin buradan koparılması gerektiğini söyledi. CHP’nin Türkiye’nin önemli bir partisi olduğunu ifade eden Doğu Perinçek, partinin FETÖ ve PKK’nın yanından kurtarılması gerektiğini vurguladı.

TÜRKİYE – İRAN İLİŞKİLERİ

Doğu Perinçek ayrıca, Türkiye ile İran ilişkilerinin çok önemli düzeyde seyrettiğine de değinerek, ABD-İsrail tehdidine karşı, onların kurdukları terör örgütlerine karşı Türkiye, Irak, İran ve Suriye’nin işbirliği yapması gerektiğini belirtti. İran’ın Türkiye’nin enerji güvenliğini sağlayan devletlerden biri olduğunu söyleyen Perinçek, öte yandan bu ülkeyle köklü beraberliğimiz ve akrabalık bağlarımızın olduğuna değindi. 

“KUTSALLARIMIZ ÜZERİNDEN TARTIŞARAK TÜRKİYE’DE ÇÖZEBİLECEĞİMİZ SORUN YOK”

Doğu Perinçek ayrıca, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun Çamlıca Camii ile ilgili sözlerine de tepki göstererek, cami üzerinden oluşturulan tartışmaların Türkiye’ye bir faydasının olmadığını, kutsallarımız üzerinden tartışarak Türkiye’de çözülebilecek bir sorunun olmadığını ifade etti. 

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum