İsmail Çorbacı

İsmail Çorbacı

Yahudilerin 1000 yıllık projesi

Yahudilerin 1000 yıllık projesi

4'üncü MADDE 
Hürriyetin kendilerine çok miktarda içki kullanma hakkı verdiği, içki ile düşünce kabiliyetini kaybetmelidir. Yahudi olmayan bu halka bu empoze edilmelidir . Hürriyetini (özgürlüğünü) elde eden toplumlar, insanlık için, kendileri için yasaklanan ne kadar zararlı şey varsa, ya kullanma yolunda ya da deneme aşamasına mutlaka girerler.

 
Elde ettikleri hürriyet onlara bu hakkı verdiği gibi, herhangi bir kısıtlama da getirmez. Ülkelere içki fabrikaları kurmalıyız/ kurdurmalıyız. Halka içki yapımını öğretmeliyiz. Özellikle toplumların genç nüfusuna kullandırmaya özen göstermeliyiz. Her türlü kutlama, eğlence, toplantılarda içki servisi yapılmasına büyük itina göstermeliyiz. 

Buralara gerekirse bedava içki göndermeliyiz. Asıl amaç bu içkili eğlencelerin ardından bilinçlerinin kaybolması ile, eğlencelerin zina ile sonuçlanması. Önemli kararların alındığı toplantılarda, modern uygar toplum adı altında toplantı öncesi ve devamında mutlaka içki servisi yapılmalıdır. İçkinin etkisiyle düşünceleri karmakarışık olacak, yerinde ve isabetli kararlar alamayacaklardır. 


Biz ne dersek kabul etmek zorunda kalacaklar. İlerleyen aşamalarda içki yetersiz kalıp bağışıklık sağlayınca, uyuşturucu planına geçeceğiz bu planı da, ülkelerin fethini kolaylaştırmak için kullanacağız. 


YAHUDİLERİN 1000 YILLIK PROJESİ 
5'nci MADDE
 
Çok eski zamanlarda "hürriyet, eşitlik, katdeşlik" kelimelerini halk kitleleri arasında ilk defa biz bağırdık. O günlerden beri her taraftan gelip bu oltaya takılan budala papağanlar tarafından, bu kelimeler çok defa tekrar edildi.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İsmail Çorbacı Arşivi