İstanbul'da çekici terörü Çocuğuyla götürdüler

İstanbul'da çekici terörü Çocuğuyla götürdüler

İstanbul Kağıthane’de bir kadın çocuğunu kursa bırakmak için cadde üzerine aracını çekti. O esnada gelen trafik çekicisi içinde küçük oğlu olan kadının aracını, çocukla birlikte çekerek götürdü.

İstanbul Kağıthane’de 3 yaşındaki oğlu Ömer Aybars ile 9 yaşındaki oğlu Ahmet Mert ile beraber otomobiline binen Gülbeyaz Avnamak, cadde üzerine geldiğinde aracını park etti.

9 yaşındaki oğlu Ahmet Mert ile araçtan inen kadın, diğer oğlunu ise araçta bıraktı. Büyük oğlunu kursa bırakan kadın aracı park ettiği yerde bir sürprizle karşılaştı. Kadın çocuğunun da içinde olduğu otomobilin yerinde olmadığını görünce hayatını şokunu yaşadı.

Çekicinin çocuk içindeyken otomobili çekme anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Cumhur İttifakı’nda Iğdır’a özel formül

ÇEKİCİ ARACI ÇOCUKLA BİRLİKTE ÇEKTİ

Telaş içerisinde çevredeki esnafa aracını soran kadın, çekici tarafından Kağıthane’deki Mavisu emniyet otoparkına götürüldüğünü öğrendi. Bunun üzerine kadın vatandaşların yardımıyla büyük bir telaşla otoparka gitti. Otoparka ulaştığında çekicinin ve aracın gelmediğini öğrenen kadın bir süre beklemeye başladı.

O esnada ise çekici ve üstündeki otomobili gelince kadın ilk olarak 3 yaşındaki oğluna baktı. Oğlunun aracın içerisinde olduğunu gören kadın feryat ederken, olay karşısında vatandaşlar ve memurlar da şaşkına döndü. Bunun üzerine kadın ile memurlar arasında tartışma başladı.

Ak Parti'de kriz büyüyor: Hepsi görevden alındı

Memurların, “İçerideki çocuğu nasıl görelim?” cevabına daha da öfkelenen kadın adeta ateş püskürdü. Otoparkta yaşanan tartışma bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

RESMEN REHİN ALDILAR

Tartışmanın büyümesi sonrası hata yaptığını fark eden görevliler, araca kesilen park cezasını iptal etti. Bunun üzerine kadın aracıyla çıkmak istedi ancak görevliler bu kez çekici ücreti istedi.

Kadının da üzerimde para yok demesi üzerine görevliler otoparkın sürgülü bariyerlerini çekerek çıkmasına izin vermedi. Kadının eşi Hakan Avnamak’ın durumu polis ekiplerine bildirmesi sonucu konu sonuçlandırılarak kadının otomobil ile çıkmasına izin verildi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Olayla ilgili konuşan kadının Makine Mühendisi eşi Hakan Avnamak, 'Görüntülerle beraber savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum. Bu tür olaylar benim değil birçok kişinin başından geçmektedir.

Acun'un hayatı tehlikede mi? Master psikopat!

En azından emsal teşkil etmesi ve yaşanmaması gerekiyor. İnsanlar hata yapmış olabilir, kural ihlalinde ceza yazılmalıdır. Ancak aracı bulunduğu yerden kaldırıp da çocuklarla beraber götürmek yapılmaması gereken bir davranıştır' diye konuştu.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.