İstanbul'da CHP adayı Sandık Kurulu Başkanı'na mesaj atmış

İstanbul'da CHP adayı Sandık Kurulu Başkanı'na mesaj atmış

Yerel seçimlerde hiç bir siyasi partiye verilmediği iddia edilen sandık kurulu üye ve telefon numaralarının olduğu CHP adayının görevlilere 'Sizlere güveniyoruz' diye mesaj attığı ortaya çıktı.

31 Mart İstanbul seçim sonuçlarında bir çok usulsüzlüklere yenileri eklenmeye devam ediyor.

AK Parti ve MHP'nin bir çok alanda seçime karışıldığı iddia edilen şaibe ve usulsüzlükler YSK'nın önüne gelirken seçim hilesinde yeni skandallar ortaya çıkmaya devam ediyor. 

AK Parti'nin başvurusu üzerine hiç bir partiye verilmeyen sandık kurulu başkan ve görevlilerin isim ve telefon listesi CHP'de olduğu ortaya çıktı. Bu isimlerin nasıl ve niçin CHP'ye verildiği seçimlerde şaibeye çanak tutarken, CHP'li Belediye Başkanının 'Sizlere güveniyoruz' diye mesaj atması yeni bir skandalı ortaya serdi. 

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SANDIK KURULU BAŞKANINA MESAJ ATMIŞ

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), AK Parti Temsilcisi Recep Özel, kişisel Twitter hesabından, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne dair yaşanan bir skandalın görüntüsünü paylaştı.

CHP ADAYINDAN SANDIK KURULU BAŞKANINA: SİZE GÜVENİYORUZ

Buna göre uzun zamandır AK Parti'nin kazandığı ilçede CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Usta, bir sandık kurulu başkanına attığı mesaj ortaya çıktı. Mesajda, "Görevinizi hakkıyla yerine getireceğinize inanıyor, size her zaman olduğu gibi güveniyoruz" diyor.

CHP'nin adayının mesajı şu şekilde:

"Değerli sandık başkanım. Adeta bir demokrasi şöleni havasında yaşanmasını temenni ettiğimiz 31 Mart seçimlerinde aldığımız görev, hepimizin geleceği için son derece önemlidir.

Sağlam bir irade, yüksek adalet bilinci gerektiren bu görevi hakkı ile yerine getireceğinizden en ufak bir şüphemiz dahi yoktur. Sizlere her zaman olduğu gibi güveniyor, görevinizde başarılar diliyorum.

Saygılarımla... Mehmet Salih Usta - CHP Pendik Belediye Başkan Adayı

SANDIK KURULU BAŞKAN VE ÜYELERİNİN LİSTESİ CHP'DE

AK Parti'nin resmi başvurusu üzerine kabul edilmeyerek sandık kurulu başkan ve üyelerinin isim ve telefon listesi hiçbir partiyle paylaşılmazken CHP'lilerin elinde olması kafalarda soru işareti bıraktı. Üstelik bir de CHP'li Belediye Başkan adayının sandık kurulu başkanına mesaj atması bu şüpheyi artırıyor. 

İste Recep Özel'in paylaştığı CHP'li adayının sandık kurulu başkanına gönderdiği o mesajlar;

recepozel-twit1.jpg

SİYASETCAFE.COM
 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.