Kandil'e hava harekatı ile hedefler imha edildi

Kandil'e hava harekatı ile hedefler imha edildi

Milli Savunma Bakanlığı, Kandil’ hava harekatı düzenlediğini ve PKK bölücü terör örgütü tarafından silah, mevzi, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak Kuzeyi Kandil Bölgesine hava harekatı düzenlediğini duyurdu. Açıklamaya göre, PKK bölücü terör örgütü tarafından silah, mevzi, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.

Türkiye’nin PKK ve terör örgütlerine karşı mücadelesi devam ediyor. Bugün Türk ordusu hava harekatı ile terör örgütüne ait hedefler imha edildi.

Önceki günlerde ‘Pençe operasyonu’ ile teröristleri kıstıran Türk ordusu, son dönemlerde terörle mücadele kapsamında özellikle hava harekatlarıyla örgüte büyük darbe ile, Kandil'i bir kez daha havadan vurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak Kuzeyi Kandil Bölgesine hava harekatı düzenlendiğini açıkladı. Açıklamaya göre, PKK bölücü terör örgütü tarafından silah, mevzi, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi.

Açıklamada, “Irak kuzeyi Kandil bölgesine düzenlenen hava harekâtı neticesinde, PKK bölücü terör örgütü tarafından silah mevzii, barınak, sığınak ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edildi” denildi.

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.