Teröristler martın sonunu göremedi: 80 ölü

Teröristler martın sonunu göremedi: 80 ölü

Teröristlerin en zor iklim şartı kıştır. Bu nedenle baharı bekleyen teröristlerden 80’ni Mehmetçiklerimiz tarafından öldürülerek imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özel Hareket timlerinin Mart ayında düzenlenmedikleri operasyonlarda 84 terörist öldürülerek etkisiz hale getirildi. Böylece zor kış aylarını dağda geçiren teröristler martın sonu baharı göremedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı PKK ve terörle mücadele hakkında yaptığı, basın toplantısında bazı bilgiler verdi. Çataklı mart ayındaki PKK operasyonlarında 84 teröristin öldürülerek etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

SON OPERASYON 15 NİSAN’A KADAR DEVAM EDECEK

Çataklı, PKK ve terörle mücadele ile ilgili şu bilgileri aktardı; "16 Aralık 2018'de kış operasyonlarımız planlandığı gibi başladı, 15 Nisan'a kadar da devam edecek. O gün için planladığımız bütün operasyonlar tamamlandı. 4 bin 728 operasyon yapıldı, 198 terörist etkisiz hale getirildi."

SEÇİM DÖNEMİNDE MEYDANA GELEN ASAYİŞ OLAYLARI

Seçim döneminde bin 531 olayın meydana geldiğini belirten İsmail Çataklı, "Bunlardan 356'sı muhtarlık seçimleriyle ilgili. Olaylarda 495 kişi gözaltına alındı, 9 vatandaşımız hayatını kaybetti, 919 vatandaşımız hafif şekilde yaralandı" dedi.

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.