Kırgızistan konsolosluk binasında yangın çıktı

Kırgızistan konsolosluk binasında yangın çıktı

Taksim Meydanı’nda bulunan Kırgız Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu’nda bugün akşam saatlerinde yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, alevlerin yükseldiği anlar kameraya yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, saat 22.30 sıralarında Lamartin Caddesi'nde bulunan Kırgız Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu binasının 1'inci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın kısa sürede üst kata sıçradı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Alevlerin yükseldiği bina itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Kısa süreli hareketliliğe neden olan yangın itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmalarını tamamlamasının ardından son buldu. Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı Kırgız Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu binasında yangın sonrası maddi hasar meydana geldi.

ALEVLER KAMERADA

Kırgız Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu binasında çıkan yangından yükselen alevler kısa sürede üst kata sıçradı. Binanın alevler içerinde olduğu o anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.