‘Komünist olsaydı eminim paylaşım rekoru kırardı’

‘Komünist olsaydı eminim paylaşım rekoru kırardı’

Kars’ın MHP’li Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yılmaz’ın patlayan boruları işçilerle tamir etmesi vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Belediye başkanın bu fotoğrafı twitterde paylaşım rekoru kırdı.

Kars’ın 31 Martta ikinci defa seçilen MHP’li Kağızman İlçe Belediye Başkanı Nevzat Yılmaz’ın işçilerle patlamış boruları tamir etmesi büyük takdir topladı.

Twitter paylaşım rekoru kıran belediye başkanın çalışması takdir edilirken en son Tunceli ili belediye başkanlığının ismini Dersim yapmaya kalkışan ve ‘Komünist başkan’ lakaplı TKP’li belediye başkanı kadar ilgi görmemesine de tepki gösterildi.

“KOMİNİST OLSAYDI EMİNİM PAYLAŞIM REKORU KIRARDI”

Sosyal medya kullanıcılardan Ceren Güzel belediye başkanının fotoğrafını paylaşarak, "Bu fotoğrafta elinde kürek olan gri tişörtlü kişi Kars Kağızman İlçe Belediye Başkanı MHP'li Nevzat Yıldız. 31 Martta tekrar seçildi. Patlayan boruları işçilerle beraber tamir için çalışıyor.! Komünist olsaydı eminim paylaşım rekoru kırardı” ifadelerini kullandı.

mhp-belbas-twit1.jpg

Mehmet Tahir İkiler de, “Bu fotoğrafta elinde kürek olan Gri Tişort'lu kişi Kars Kağızman ilçe belediye başkanı ve MHP'li Nevzat Yıldız 31 Martta tekrar seçildi. Patlayan boruları işçilerle beraber tamir için çalışıyor. Sırf Gominist diye birilerini övenler görmezler diye paylaşıyorum. Adamın hası” dedi.

Oğuzhan Ünal da, “Bu fotoğrafta gördüğünüz kişi Kars Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız. Su borularının tamirinde işçilere yardım ediyor. Komünist başkanınız olsa paylaşım rekoru kırarsınız ama bu adam vatansever milliyetçi bir MHP'li. Bu yüzden bu fotoğrafla karşılaşmıyorsunuz” dedi.

Cuma Taş da “Bu fotoğrafta elinde kürek olan gri tişörtlü kişi Kars Kağızman İlçe Belediye Başkanı MHP'li Nevzat yıldız. Patlayan boruları işçilerle beraber tamir için çalışıyor.!  Kominist olsaydı eminim paylaşım rekoru kırardı ama kendisi Vatan Sever Milliyetçi pek ilginizi çekmedi değimli” ifadelerini kullandı.

“ÖRNEK DAVRANIŞINDAN DOLAYI KUTLUYORUM”

Özcan Pehlivanoğlu ise, “Patlayan su borularını işçilerle birlikte tamir etmek için elde kürek çalışan Kars Kağızman'ın MHP'li Belediye Başkanı Nevzat Yıldız'ı örnek davranışından dolayı kutluyorum...” ifadelerini kullandı.

Murat Kotra da, “'Belediyecilik dokunmaktır düşünmektir, hissetmektir ve aşkla sorunlara odaklanmaktır. Kars Kağızman Belediye Başkanı MHP'li Nevzat Yıldız patlayan su borularını belediye işçileri ile beraber tamir için çalışıyor. Bu fotoğrafta ki kişi TKP'li veya CHP'li olsaydı çoktan gündem olmuş hatta öve öve bitiremezlerdi ama bu fotoğrafta ki yüreği güzel insan MHP'li Kağızman Belediye Başkanı Nevzat Yıldız... Tuncelide ki komünist'ti kahraman gösterenler neredeler acaba. Helal olsun Başkanım” dedi.

Metehan Yurtbaşı ise, “MHP Kars Kağızman İlçe Belediye Başkanımız Nevzat Yıldız. İşçilerle birlikte alın teri döküyor. Şimdi soruyorum, kim işçinin daha çok yanında? Kim emekçinin daha çok destekçisi?” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanını takdir eden vatandaşlardan paylaşımlarından bazıları şöyle:

mhp-belbas-twit2.jpg

mhp-belbas-twit3.jpg

mhp-belbas-twit4.jpg

mhp-belbas-twit5.jpg

Nevzat Yıldız kimdir?

Kars Kağızman MHP Belediye Başkanı Nevzat Yıldız, 21 Mayıs 1963’te Kağızman’da dünyaya geldi. 1971 yılında Kağızman Merkez Atatürk İlkokulu’nda eğitimine başladı ve 1975-1976 yılında Kağızman Endüstri Meslek Lisesi Ortaokulu Ahşap Doğrama Bölümü’nde eğitim gördü. Öğreniminin ardından yörenin ünlü marangoz ustasının yanında çırak olarak işe başladı. Bir dönem PTT’de usta olarak çalıştı. İki yıl Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğünde çalıştı. 1990’da açtığı atölyede mesleği olan ahşap doğrama ustalığını sürdürdü.

2001 yılında Kağızman Belediyesi’nde operatör olarak göreve işe başladı. 2012 yılında Kağızman Belediyesi’nden emekli oldu. Yıldız, 1993 yılında Kağızman Ülkü Ocakları başkanlığına seçildi. Uzun zaman sonra da Milliyetçi Hareket Partisi Kağızman İlçe Başkan Yardımcısı seçildi. Üç yılın ardından ilk kongrede Milliyetçi Hareket Partisi Kağızman İlçe Başkanı oldu. Nevzat Yıldız, evli ve üç çocuğu babasıdır. 2014 Mahalli İdareler Seçimi’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Kağızman Belediye Başkanı seçildi. 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde de MHP’den Kars Kağızman İlçesi Belediye Başkan adayı oldu.

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.