'Menzilci doktor başka bir hastaneye atandı' iddiası!

'Menzilci doktor başka bir hastaneye atandı' iddiası!

Erkeklere 'İkinci eşi alın' çağrısı yapan ve bu sözleri nedeniyle görevinden alınan Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Başhekim Yardımcısı Ali Edizer’in başka bir hastaneye atandığı iddia edildi.

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Başhekim Yardımcılığı görevinden Medeni Kanun ile laikliği hedef alan ve çok eşliliği savunduğu için alınan Ali Edizer’in Ankara’nın Güdül ilçesinde bulunan devlet hastanesine atandığını açıkladı.

Halk TV‘de Gökmen Karadağ ile Açıkça programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Levent Gök, Ali Edizer ile ilgili önemli bir bilgi paylaştı. Gök, GATA‘daki görevinden alınan Edizer’in Ankara’nın Güdül ilçesindeki devlet hastanesine atandığını öne sürdü.

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, “Bu FETÖ yapılanmasından farksız yapılanmalar değiller bunlar. Sağlık Bakanlığının bugün Menzil tarikatının etkisinde olduğunu herkes biliyor. Böyle birini kimin GATA Başhekim Yardımcısı yaptığını öğrenmek istiyorum. Güdül Devlet Hastanesine vermişler kendisini” ifadelerini kullandı.

CHP’li Gök’ün bu açılamaları sonrasında skandal ifadeleri ve paylaşımları nedeni ile GATA’daki görevine son verilen Dr.Ali Edizer’in Sağlık Bakanlığı bünyesindeki bir başka hastaneye neden atandığına dair Sağlık Bakanlığı’ndan bir açıklama gelmedi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.