Menzilci GATA Başhekim Yardımcısı’ndan skandal sözler! Erkeklere ikinci eş çağrısı yaptı

Menzilci GATA Başhekim Yardımcısı’ndan skandal sözler! Erkeklere ikinci eş çağrısı yaptı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı olan Dr. Ali Edizer, erkeklere ikinci eş alın çağrısında bulundu.

Eski adıyla GATA, yeni adıyla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olan Dr. Ali Edizer'in yaptığı açıklamalar gündem oldu.

Edizer, sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşım ile medeni kanunu hedef aldı.

Paylaştığı videoda medeni kanunu yıkmak için mücadele verdiğini belirten Edizer, yasalar gereği tek eşli olmayı eleştirerek, "Boşanmak yerine ikinci eşi alın" dedi.

 

"SORSAN KADINA ÖZGÜRLÜK VE UYGARLIK"

 

Esra Erol'un programı ile ilgili de paylaşımda bulunan Edizer, "Esra Erol'a bizi götüren yolun başı, İsviçre Medeni Kanununun kabul edilmesidir.

Sorsan "kadına özgürlük ve uygarlık" kazandırıldı. Resmiyette tek eşlilik, fiiliyatta zina ve fuhuş serbestliği. Kuvveden fiile batı ahlaksızlığı" ifadelerine yer verdi.

 

li.jpg

 

SİCİLİ KABARIK ÇIKTI

 

Medeni kanunun zinaya yol açtığını belirterek çok eşliliği savunan paylaşımları ile gündeme oturan GATA Başhekim Yardımcısı Dr.Ali Dr.Ali Edizer‘in ilk vukuatı bu değil. Edizer‘in sicilinde böylesi pek çok skandal olduğu ortaya çıktı.

Sağlık Bakanlığı’ndaki görevine MHP-DSP-ANAP koalisyonu döneminde Osman Durmuş’un Sağlık Bakanlığı döneminde başlayan Dr.Ali Edizer‘in “Jet Hızı” ile yükselişi ise 2012 yılında Sağlık Bakanlığı görevine Menzil Tarikatı’na yakınlığı ile bilinen ve görev süresi içerisinde gerek üst düzey bürokrat atamalarında Menzil Şeyhi’nin fikirlerini alan, gerekse Menzil Cemaati’nin Sağlık Bakanlığı içinde çok ciddi güç kazandığı Prof.Dr.Recep Akdağ’ın gelmesi ile başlıyor.

Zira Dr.Ali Edizer de Menzil Cemaati mensubu. Hatta sıklıkla ve açık şekilde Menzil Tarikatı’nı ve şeyhini öven paylaşımları sosyal medya hesaplarından paylaşmakta.

2012 yılında Sağlık Bakanı olan Prof.Dr.Recep Akdağ yakın çalışma ekibini kurarken ilk yaptığı atamalardan bir tanesi de kendisi gibi Menzilci Dr.Ali Edizer‘i Sağlık Bakanlığı Müsteşar Danışmanı olarak atamak sonrasında ise Sağlık Bakanı Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirmek oluyor…

10 Şubat 2012 tarihinde Sağlık Bakanı Özel Kalem Müdürlüğü görevine atanmasının ardından bu görevi uzunca süre yerine getiren Edizer sonrasında önce Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Başkan Danışmanı, sonrasında ise sırasıyla Dr. A. Yurtaslan Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı, Ankara 1. Bölge Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı ve son olarak Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı görevlerine getiriliyor.

 

BU İLK VUKUATI DEĞİL

 

Bugün Medeni Kanun’u eleştiren ve çok eşliliği savunan aynı zamanda  İsviçre’den alınan Medeni Kanun’un zinaya teşvik ettiğini iddia ederek gündeme gelen Dr.Ali Edizer‘in bundan öncede skandal vukuatları bulunmakta.

2015 yılında Ankara Onkoloji Hastanesi Başhekim Yardımcılığı yaptığı dönemde annesi Nurten Akdoğan’ın kemik raporunda isim, boy ve kilo gibi bilgilerin bulunduğu bölüme “Irk: Türk” ibaresinin bulunmasına tepki gösteren Akademisyen Yalçın Çakmak’a “Siz Kürtsünüz, sizinle konuşmak istemiyorum” diyerek Çakmak ile yanındaki bir diğer akademisyen arkadaşı Ahmet Bülent Özer’i özel güvenlik görevlilerine darp ettirmişti.
 
Olay büyüyüp karakolluk olduğunda ise Dr.Ali Edizer Yalçın Çakmak ve arkadaşını sadece Kürt oldukları için hastanede karışıklık çıkarmak için hastaneye gelmekle suçlayarak kendisini savunmuş ve o dönem de konu medyaya yansıdığında “Nefret Suçu” işlediği gerekçesi ile ciddi tepki çekmişti.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.