Minibüs şoförü Buğra Altınsoy’un biriktirdiği paralar böyle çalındı

Minibüs şoförü Buğra Altınsoy’un biriktirdiği paralar böyle çalındı

İstanbul Pendik’te bir minibüste yolculuk eden şahıs, şoför koltuğunun yanındaki paraları çaldı. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Pendik’te bir minibüsteki yolcu, şoförün araçtan inmesini fırsat bilerek, şoför koltuğunun yanında yer alan paraları çaldı. 

İHA’da yer alan habere göre, seyir halinde olan minibüs sürücüsü Buğra Altınsoy, kına gecesi için biriktirdiği bin 500 TL’yi sayarak minibüsün para kutusuna koydu. Minibüs şoförü, yolda başka bir aracın sürücüsü ile tartıştığı için araçtan indi. O esnada paraları gözüne kestiren bir yolcu, şoför koltuğunun yanındaki paralara doğru yöneldi. Şahıs, yolcuları ve şoförü bir süre gözlemledikten sonra paraları aldı. Paraları çalan kişi minibüsten inerek kaçtı. Şoför Buğra Altınsoy, paraların çalındığını fark edince yolculara sordu. Konudan haberi olmayan yolcular durumu belirttikten sonra olay karakola taşındı. Minibüsteki güvenlik kameralarının incelenmesinin ardından paraları yaşlı bir adamın aldığı belirlendi.

Polis ekipleri, parayı çalan kişiyi kısa süre içerisinde yakaladı.

Paraları çalınan Buğra Altınsoy’un babası Talip Altınsoy, oğlunun parayı kına gecesi için biriktirdiğini, hırsızın ise karakolda olduğunu ifade etti.

İşte o görüntüler:

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.