Nihat Genç söyledi Türkiye soruyor "İmamoğlu artık açıkla"

Nihat Genç söyledi Türkiye soruyor "İmamoğlu artık açıkla"

Mahmut Övür 'İmamoğlu, İstanbul'u hatta onlara göre ileride Türkiye'yi de yönetecek bir siyasi aktörse, FETÖ ve PKK'ya nasıl baktığını açıklamalı' diye sordu.

Mahmut Övür bugünkü köşesini FETÖ ve PKK konusunda hala tek kelime etmeyen Ekrem İmamoğlu ve CHP zihniyetine ayırdı.

“İmamoğlu, İstanbul'u hatta onlara göre ileride Türkiye'yi de yönetecek bir siyasi aktörse, FETÖ ve PKK'ya nasıl baktığını açıklamalı.” diyen Mahmut Övür’ün yazısı şu sözlerle son buluyor:

Dün ABD emperyalizmine karşı çıkanlar, bugün tam da bu nedenle sessiz kalmayı tercih ediyor.

Yaşanan durumu en çarpıcı biçimde "ulusalcı" kimliğiyle bilinen yazar Nihat Genç özetledi:

"Laik ve çağdaş aydınlar hüsrana uğrattı beni. Bu adamlarla bir yere gidilmez. Daha 6 ayını doldurmadı, 3 ayda secde ettiler İmamoğlu'na. Daha İmamoğlu'nun ağzından da FETÖ ve PKK'ya karşı bir cümle göremedik." Sahi 16 milyon İstanbulluyu kucaklayacağını söyleyen İmamoğlu, FETÖ ve PKK için ne düşünüyor? "Laik aydınların secde ettiği" İmamoğlu, İstanbul'u hatta onlara göre ileride Türkiye'yi de yönetecek bir siyasi aktörse, FETÖ ve PKK'ya nasıl baktığını açıklamalı.

Gittiği her yerde, "Bu delikanlının vallahi de billahi de partisi yok" diyerek yemin etmesi bu sorulardan kaçmasına yetmez. İstanbullu sadece bu konularda değil, şimdiden İstanbul'u kimlerle yöneteceğini de merak ediyor ve açıklık getirmesini istiyor.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.