Nihat Genç'e Çarpışma'dan suç duyurusu

Nihat Genç'e Çarpışma'dan suç duyurusu

Çarpışma dizisiyle FETÖ arasında bağlantı olduğunu iddia eden Nihat Genç hakkında dizinin yapımcı şirketi harekete geçti.

Show TV'de yayınlanan Çarpışma dizisinde FETÖ'cülerin gizli şifreleri olduğunu iddia eden Oda TV yazarı Nihat Genç, dün  de Ankara'da meydana gelen tren kazasının şifrelerinin 'Çarpışma' isimli dizide yer verildiğini belirterek, trenlerin çarpışmasının 'suikast' olduğunu iddia etti. 

Genç'in iddiaları üzerine dizinin yapımcı şirketi Ay Yapım, Genç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Yapılan suç duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye'de 2005 yılından beri yapımcılık işini kusursuz ve eksiksiz bir biçimde sürdüren müvekkil şirketin hain FETÖ terör örgütü ile irtibatı olduğu şeklinde somut, gerçek ve akla uygun hiçbir dayanak olmaksızın akıl dışı, soyut, paranoyadan ibaret ima ve iddialarla bu şekilde algı oluşturup kamuoyu nezdinde itibarının zedelenmesine sebebiyet vermiştir.

Nihat Genç Sevilay Yılman’ı resmen ezdi: “Şam şeytanı, FETÖ’nün hela tıkacı”

Nihat Genç bir süre önce, geçtiğimiz yıllarda yayımlanan 'Ezel' dizisi hakkında da benzeri bir iddiada bulunmuştu. Yapımcısının yine Ay Yapım olduğu dizide FETÖ'ye ilişkin gizli mesajlar verildiğini öne sürmüştü.

NİHAT GENÇ'TEN FLAŞ CEVAP

Gazeteci Yazar Nihat Genç hakkında suç duyurusunda bulunan Çarpışma Dizisi'nin yapımcılarına Twitter sayfasından cevap verdi. Nihat Genç'in açıklaması şöyle:

"Dizide fetönün maskını duvara as, fetönün anasının babasının ismini koy, Atatürk'e makyaj yapıp kafasına sık, 15 temmuz'u kurgula, FGH diye fetö ismini kodlayarak ver, ve onlarca manyaklık yap, sonra Nihat Genç'ten şikayetçi ol, oh ne ala, böyle yağma var mı, hukukta 'kanıt' var."

nihatgenccevap.jpg

siyasetcafe.com

YHT faciasına ‘FETÖ suikasti’ diyen Nihat Genç’ten bomba çıkış: Özhaseki ne iş?

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.