Odatv Genel Yayın Yönetmeni ifadeye çağrıldı

Odatv Genel Yayın Yönetmeni ifadeye çağrıldı

Odatv'de sular durulmuyor. Haber müdür ve bir muhabirin tutuklanmasının ardından Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan da aynı soruşturma kapsamında ifadeye çağrıldı.

Avukat Hüseyin Ersöz, Odatv’de kaleme aldığı yazısında Barış Pehlivan’ın da Barış Terkoğlu’nun tutuklandığı soruşturmaya dahil edildiğini duyurdu.

ODATV GENEL YAYIN YÖNETMENİ BARIŞ PEHLİVAN İFADEYE ÇAĞRILDI

Ersöz, yazında “Bugün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan arayarak Barış Pehlivan’ı ifadeye çağırdıklarını söylediler. Yarın saat 10:00’da ifade vermek üzere İstanbul Adliyesi’nde olacağız.  ‘Usule uygun’ olarak yapılan Savcılığın bu çağrısının ‘hukuka uygun olan’ olduğunu ifade ederken, sabahın 4’ünde gözaltına alınan Barış Terkoğlu’na neden bu şekilde yapılmadığını sorgulayarak…Yarının daha iyi bir gün olması dileğiyle…” ifadelerini kullandı.

2 KİŞİ TUTUKLANMIŞTI

Odatv Sorumlu Haber Müdürü Barış Terkoğlu ve muhabiri Hülya Kılınç Odatv’de Libya’da şehit olan MİT mensubunun cenaze törenine ilişkin haberden dolayı “MİT mensuplarına ait bilgileri iletişim araçları aracılığıyla yaydıkları” iddiasıyla tutuklanmıştı.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.