Orijinalini Alfred Hitchcock'un çektiği Oscar’lı Rebecca’nın fragmanı geldi

Orijinalini Alfred Hitchcock'un çektiği Oscar’lı Rebecca’nın fragmanı geldi

Netflix, Ekim ayında aboneleriyle buluşacak yeni filmi Rebecca'nın fragmanını yayınladı.

Sinema tarihinin en unutulmaz gerilim filmi yönetmenlerinden Alfred Hitchcock tarafından yönetilen psikolojik gerilim filmi Rebecca, Daphne du Maurier’in 1938 tarihli bir gotik klasiği olan romanından uyarlanıp 1940’ta vizyona giren film, tam 12 dalda Oscar’a aday gösterilmiş ve En İyi Film ve Siyah-Beyaz Film Dalında En İyi Görüntü Yönetimi dallarında ödül almıştı.

 

rebecca1.jpg

Netflix, 80 yıl sonra Rebecca’yı yeniden izleyicilerinin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Orijinal hikayede olduğu gibi Mrs de Winter ve Maxim de Winter etrafında dönecek olan film, seyircilere sağlam bir gerilim sunmayı vadediyor.

21 Ekim itibarıyla Netflix aboneleriyle buluşacak olan Rebecca’nın yeniden yapımında yönetmen koltuğunda Ben Wheatley oturuyor. Filmin kadrosunda ise Lily James, Armie Hammer, Kristin Scott Thomas, Keeley Hawes ve Sam Riley gibi isimler yer alıyor.

 

rebecca2.jpg

Yönetmen Ben Wheatley: Rebecca Bir Yeniden Çevrim Değil

Yönetmen Ben Wheatley, Rebecca’nın bir yeniden çevrim değil de Daphne du Maurier romanının farklı bir yorumu olacağını şu sözlerle vurguladı:

“Rebecca 1940 tarihli Hitchcock filminin bir yeniden çevrimi olmayacak. 1938 tarihli Daphne du Maurier romanının farklı bir yorumu olacak.

“Hiçbir şekilde bir yeniden çevrim düşünmedim. Yeniden çevrimler ilginç değil. Hitchcock’tan daha iyi bir film çekeceğimi düşünecek de değilim. Ama roman yani orijinal materyal çok iyi. Tüm uyarlamaları izledim, başkaları neler yapmış gördüm. Romanın farklı bir şekilde yorumlanabileceğini düşünüyorum”

 

rebecca3.jpg

“İçinde daha fazla aşk olan bir film çekiyoruz. İnsan olmanın farklı yönlerini ele almak istiyoruz. Rebecca karanlık tarafları olan bir roman, psikolojik açıdan rahatsız edici yönleri var. Ama aynı zamanda iki ana karakter birbirine aşık. Bana göne esas önemli olan bu”

REBECCA FİLMİNİN KONUSU:

Netflix’in resmi fragmanının altında Rebecca filminin konusu şu şekilde açıklandı.

”Yeni evli bir kadın, kocasının ailesine ait, rüzgârlı bir İngiliz sahilinde yer alan görkemli bir malikâneye taşınır ve kendini kocasının ilk karısı olan, ölümünden uzun süre sonra bile izleri evden silinmemiş Rebecca adlı kadının gölgesiyle savaşırken bulur. Daphne Du Maurier’in gotik romanının modern bir uyarlaması Netflix’e geliyor. Başrollerde Armie Hammer, Lily James ve Kristin Scott Thomas var.”

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.