Özgür Uyanık yazdı: Et ve Vicdan meselesi

Özgür Uyanık yazdı: Et ve Vicdan meselesi

Yazarlarımızdan Özgür Uyanık gündemi uzun süredir meşgul eden Devlet Başkanı Maduro'nun Nusret'te et yemesini kaleme aldı ve dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro’nun Nusret’te akşam yemeği yemesi kamuoyunda büyük tartışmalara yol açtı. Özellikle Yılmaz Özdil, Emin Çölaşan ve İsmail Küçükkaya, Devlet Başkanı Maduro'yu hedef aldı.

Yazarlarımızdan Özgür Uyanık ise bugünkü köşe yazısında Venezuella Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun, İstanbul'da meşhur et lokantası Nusret’te yemek yemesine tepki gösteren ve eleştiren Emin Çölaşan'a kritik sorular yöneltti ve önemli değerlendirmelerde bulundu.

‘Yılmaz Özdil ve Emin Çölaşan’ın Nusr’et olayı vesilesiyle yayınladıkları Venezuela karşıtı yazılara cevap vermem gerekiyordu’ diyen Özgür Uyanık, “Derler ya; “Dinime küfreden müslüman olsa”... Emin Çölaşan bir devlet başkanını lüks bir lokantaya gitti diye eleştiriyor. Ama aynı Emin Çölaşan yıllar önce bankadaki on milyon dolarlık hesabını soran Melih Gökçek karşısında ağzını açamamıştı. Herhalde buna da ‘Dinsizin hakkından imansız gelir’ denir” ifadelerini kullandı.

‘AMERİKAN AĞZIDIR’

‘Yok eğer mevzu Maduro üzerinden Erdoğan’a vurmaksa bilin ki bu Amerikan ağzıdır’ diyen Özgür Uyanık, “Çünkü biz Meksika’sından, Şili, Peru, Kolombiya’sına kadar ABD yanlısı ne kadar rejim varsa, oralardaki açlık, sefalet, gelir adaletsizliği ve insan hakları sorunları görmezden gelip diğer taraftan, sabah akşam Venezuela’ya saldıran medya kalemşörlerinin motivasyon kaynağını çok iyi biliyoruz” dedi.

Özgür Uyanık’ın yazısının tamamını okumak için tıklayınız

 

siyasetcafe.com

 

 

yilmaz-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.