Öztürk Yılmaz fezlekeye hayır diyeceğini açıkladı
Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz Akit Tv'de katıldığı 'Başka Açıdan' programında, yargılanabilmeleri için haklarında fezleke hazırlanan HDP'li vekillere arka çıktı.
Öztürk Yılmaz, Akit Tv'de katıldığı Başka Açıdan' programında, yargılanabilmeleri için haklarında fezleke hazırlanan HDP'li vekillere arka çıktı ve fezlekeye "hayır diyeceğim" dedi.
Yılmaz buna gerekçe olarak da, "Erdoğan milletvekilleri üzerinde baskı oluşturuyor. Talimat veriyor. Ben daha hangi gerekçeyle hazırlandığını bile bilmiyorum. Türkiye'de teröre mesafe koyamayan partilerin seçime baştan sokulmaması gerekir." dedi.
Öztürk Yılmaz, konuşmasında, Suriye'nin kuzeyinde TSK ve Özgür Suriye'nin denetimindeki bölgelerin bir meclis altında tek çatıda birleştirilmesi gerektiğini, önümüzdeki Biden döneminde muhtemelen Suriye konusunun gündeme getirileceğini ve böyle dağınık masada olamayacağımızı da söyledi.
Siyasetcafe.com

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
hep yuvarlak laf,yanliş görüyorsan orda mudahale edecen,yok baştan sokulmasın lafları,sanan ne karşı taraftan ne yaparsa yapar,sen dogrunu ortaya koysana bu gibilerden ülkeye zarar gelecegini düşünüyorum
Yanıtla (0) (0)