Pazartesi okullar tatil mi? Valilik’ten flaş açıklama

Pazartesi okullar tatil mi? Valilik’ten flaş açıklama

Okullar 1 Ekim Pazartesi günü tatil edilecek mi? Ülkemizin Ege ve Marmara bölgelerinde etkili olması beklenen kasırganın ardından okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar;

İzmir Valiliği, okulların 1 Ekim’de tatil edilip edilmeyeceğine ilişkin çok önemli bir açıklama yaptı.

Tropik fırtına Yunanistan'ı vurdu, pazar günü Türkiye'ye geliyor. Ege ve Marmara'nın batısında kuvvetli ve şiddetli rüzgar, yer yerse sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hayatı olumsuz etkileyecek tropik fırtına öncesi Sel, su baskını, yıldırım, hortum , ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar bekleniyor. Valilikler şimdiden fırtınaya karşı acil toplantılar gerçekleştirip önlemlerini alıyor.

OKULLAR TATİL OLACAK MI? VALİLİK AÇIKLADI

Tropik fırtınanın pazar ve pazartesi günü etkili olması sebebiyle Ege'de ve Marmara'da yaşayan vatandaşlar, okulların tatil olup olmayacağı hakkında fikir edinmek istiyorlar. Yunanistan'da okulların tatil edilmesi Türkiye'de de beklentileri artırdı.

Konu hakkında İzmir Valiliği yetkilileri, henüz Vali Erol Ayyıldız'dan bir duyuru geçilmediğini, gerektiği takdirde Vali'nin gerek sosyal medya üzerinden gerekse basın açıklaması yoluyla halkı bilgilendireceğini belirtti. Yetkililer, vatandaşların herhangi bir gelişme yaşanması durumunda İzmir Valiliğinin resmi sitesinden bilgi alabileceklerini aktardı.

siyasetcafe.com

alarm.jpg

İstanbul Valiliği’nden korkutan 'Fırtına' uyarısı!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.