Son ankette dikkat çeken detay! Seçimin kaderini onlar belirleyecek

Son ankette dikkat çeken detay! Seçimin kaderini onlar belirleyecek

Erken seçim tartışmaları devam ederken MetroPOLL Araştırma'nın yapmış olduğu son seçim anketinden dikkat çeken detaylar ortaya çıktı.

Son dönemlerde bir türlü gündemden düşmeyen erken seçim tartışmaları devam ederken MetroPOLL Araştırma yapmış olduğu son seçim anketinin sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

Şirketin kurucusu ve CEO'su Özer Sencar'ın Twitter'dan ankette vatandaşlara "Bu pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz?" sorusu yöneltildi.

Kararsızlar dağıtılmadan elde edilen sonuca göre; ankete katılanların yüzde 31,3'ü tercihini AK Parti'den yana kullanırken, CHP'ye oy vereceğini belirtenlerin oranı yüzde 21,2 olarak belirlendi.

 

İşte seçim anketinde partilerin oy oranı;

 

r-001.jpg

 

SEÇİMİN KADERİNİ YÜZDE 18'LİK KESİM BELİRLEYECEK

 

Ankette kararsızların oranı yüzde 11,2 olarak açıklanırken "Protesto oy kullanacağım" diyenlerin oranı yüzde 7,1 oranında oldu. Cevap vermeyenlerin sayısı ise 2,5 olarak paylaşıldı.

 

Öte yandan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, geçtiğimiz günlerde yaptırmış oldukları son anketin sonucu paylaşmış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

 

"Ar-Ge Başkanlığımız düzenli olarak anket yaptırıyor. AK Parti'nin oy oranı hiç yüzde 42-44 bandının altına düşmedi. Cumhur İttifakı'nın oy oranı ve Cumhurbaşkanımızın oy oranı yüzde 52'nin altına hiç düşmedi."
 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum