"Kürdistan açılımı" yapan Süleymancılardan skandal tehdit: Yanacaksınız!

"Kürdistan açılımı" yapan Süleymancılardan skandal tehdit: Yanacaksınız!

Süleymancıların bir videosu yeniden gündeme bomba gibi düştü.

Suudi Sermayenin satın aldığı İngiliz Independent gazetesinde çıkan "Kürdistan açılımı" haberiyle gündeme gelen Süleymancılar cemaatinin bir toplantısında İslam itikadı ile taban tabana zıt düşen skandal mesajlar verildi.

Kalabalık bir gruba yaptığı konuşmada, cemaatin tartışmalı lideri Alihan Kuriş'e uhrevi güçler atfederek, cemaati emirlere uymamaları halinde "yanmakla" tehdit etti!

Videoda konuşan, Süleymancıların imamı Mustafa Pamuk bu sözlerini Kur'an-ı Kerim'e dayandırarak bir skandala imza attı. Süleyman Hilmi Tunahan'ın kurucusu olduğu ve günümüzde tartışmalı şekilde Alihan Kuriş'in liderlik yaptığı Süleymancılar cemaati yeni yönetimi ile her geçen gün itikaden batıla sürükleniyor.

Kalabalık bir grubun katıldığı cemaat toplantılarından birinde cemaatin mevcut lideri Alihan Kuriş hakkında yine skandal ifadeler kullanıldı.

Toplantıda Kuriş'e atfedilen uhrevi güçler üzerinden cemaat mensupları tehdit edildi!

SIRAT KÖPRÜSÜNÜ ALİHAN KURİŞ İLE GEÇECEKLERMİŞ

Süleymancıların imamlarından Mustafa Pamuk konuşmasında, Alihan Kuriş'i "Emir'ul Mü'minin" olarak tanımlayarak İsrâ Suresi 71. Ayet'ini kaynak gösterdi.

Cemaate, Kıyamet Günü Sırat Köprüsü'nü Alihan Kuriş ile birlikte geçebilecekleri mesajını veren Pamuk, "Bizi Hazretimize, hazretimizle birlikte Resulullah'a, Resulullah'la beraber cennete, Cemâl-i İlâhî'ye bizim gitmemize sebep olan zat Emir'ul Mü'minin olan abimizdir." ifadelerini kullandı.

'ALİHAN ABİME İTAAT ETMEYEN YANACAK'

Süleymancılar İmamı bununla da yetinmedi, cemaati ahiret azabı ile tehdit ederek, Alihan Kuriş'in emirlerin uyulmaması halinde "yanacaklarını" söyleyerek gözdağı verdi.

Süleymancılar İmamı Pamuk konuşmasında İslam itikadı ile taban tabana zıt düşen şu skandal ifadeleri kullandı;

 

 

ABİMİZ EMİR’ÜL MÜ’MİNDİR

"Ayeti kerime okuyacağım Cenabı Hak Kuran'ı Kerim'de... (yanlış okursam hafızlar düzeltsin) neyse... Ben manasını söyleyeyim; "O gün kabrinden kalkan insanlar imamları ile beraber huzura gidecek."(1)

Buradaki imam, caminin imamı değil, cami imaları paçalarını kurtarsın onlara yeter, buradaki imam Emir'ul Mü'minin olan insan. Abimiz, Emir'ul Mü'minin abimizdir. Abimiz bizi o gün, sen de gel, sen de gel, sen de...

 

ALİHAN BEY ABİMİZ NEREYE GÖTÜRECEK BİZİ

O gün davet olunur, bütün insanlar. Kiminle davet olunur imam... Önderleri ile tabi oldukları zat, ehli kültür imamı kimse onun peşine düşecek, münafıkların imamı kimse münafıklar onun peşine düşecek, İmâm-ı Rabbânî evlatları da Alihan Bey abimizin peşine düşecek. Peki Alihan Bey abimiz nereye götürecek bizi? Söyleyin bakalım nereye götürecek bizi.

Hazretimizin yanına götürecek bizi. Değil mi? Peki Hazretimiz nerede olacak? Sırat Köprüsü'nün öbür tarafında!

 

İMAMI RABBANİ ABİMİZLE HAZRETİMİZİN HUZURUNA ÇIKACAK

O sancağını dikmiş, evlatlarını sancağının altında beklerken Emir'ul Mü'minin olan zatın peşinden İmâm-ı Rabbânî evlatları Emir'ul Mü'minin ile beraber Hazretimizin huzuruna varacaklar. Allahımız hepimize nasip eylesin.

Onun için bizi Hazretimize, hazretimizle birlikte Resulullah'a, Resulullah'la beraber cennete, Cemâl-i İlâhî'ye bizim gitmemize sebep olan zat Emir'ul Mü'minin olan abimizdir.

 

ABİMİZDEN GELEN EMİRİ YAPMAZSANIZ YANDINIZ YANDINIZ

Dün Ahmet Bey abimizde, evvelki gün Kemal Bey abimizdi. Bugün Alihan Bey abimizdir. Bunun için değerli kardeşlerim sakın ha, abimizden bir emir gelirse acaba yapalım mı yapmayalım mı derseniz ben bir kaba tabir kullanacağım. Yandınız, yandınız! Allah, affetsin."

 

DAHA ÖNCE DE NEBİ İLAN ETMİŞLERDİ

Daha önce de Alihan Kuriş'in neredeyse "nebi" ilan edildiği ve İslam alimlerinin ve Diyanet'in büyük tepkisini toplayan konuşmalar ortaya çıkmıştı.

Bu nedenle, Alihan Kuriş'e, önderliğindeki Süleymancılar cemaati mensuplarını batıla sürüklediği eleştirileri getirilmişti.

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili haberler;

 

ic-1-007.JPG

turkiye-hariyasi-005.JPG

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
56 Yorum