Taksim diye Tekirdağ'a götürdü! Feci şekilde dayak yedi

Taksim diye Tekirdağ'a götürdü! Feci şekilde dayak yedi

Ülkemizde özellikle yabancı turistlere özel tarife uygulayan taksiciler yüzünden ülkenin itibarı yerler altında. Yakın zamanda yaşanan bir rezillik de bunun en net örneklerinden. İşte detaylar;

İstanbul’da, 17 Eylül 2018 tarihinde meydana gelen olayda iddiaya göre, tatil için İstanbul’a gelen Fransız uyruklu turist Taksime gitmek için Atatürk havaalanından taksiye bindi.

Taksi şoförü E.K Fransız Turistin İstanbul’u bilmemesinden ve cep telefonunun sarjının bitmesinden faydalanarak daha uzun mesafe gitmek ve daha fazla taksi ücreti alabilme amacıyla turisti Taksim yerine Tekirdağ Çorlu meydana götürdü.

DÖVDÜLER

Tekirdağ Çorlu meydana geldikten sonra taksi şoförü E.K, Fransız turiste 'İşte geldik burası Taksim meydanı diyerek kendisinden tam tamına 850 TL taksi ücreti istedi. Fransız turist burasının Taksim meydanı olmadığını daha önceden Taksim meydanının fotoğraflarına baktığını belirterek ve taksi ücretinin aşırı pahalı olmasından dolayı polisi aradı. Polis olay yerine gelene kadar olayın iç yüzünü öğrenen Çorlu halkı taksiciyi araçtan indirip dövdü.

taksim-dayak-001.jpg

 

Taksi soförü E.K polise verdiği ilk ifadede 'Turisti gezdirmek ve daha fazla taksi ücreti almak gibi bir niyetim yoktu ben taksiciliğe yeni başladım ve gerçekten Çorlu meydanını Taksim meydanı sandım' dedi. Ayrıca taksinin arka camında bulunun Uber'e hayır etiketi’de gözlerden kaçmadı.

siyasetcafe.com

900.jpg

olumsaciyor-siyasetcafe.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum