Tunahan'ın torunu Denizolgun'a Süleymancılardan çok sert tepki! 'Keşke zalime destek...'

Tunahan'ın torunu Denizolgun'a Süleymancılardan çok sert tepki! 'Keşke zalime destek...'

Dedesinin doğum gününü kutlayan bir paylaşım yapan Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu Fatih Süleyman Denizolgun'a Süleymancılardan tepki geldi.

Geçtiğimiz yıl Kağıthane’de Belediye tarafından depreme dayanıksız olduğu için yıkılan Sadabad öğrenci yurdu ve lojmanı Süleymancıları ikiye bölmüş, yurt binasının yıkılmasını AK Parti aleyhine propagandaya dönüştüren cemaate Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu Ak Partili Milletvekili Fatih Süleyman Denizolgun'dan tepki gelmişti.

Sadabad yurdunun yıkılması sonrası Tunahan’ın torunu Fatih Süleyman Denizolgun, cemaatin içindeki bazı kişilerin provokasyon yaptığını iddia ederek büyük bir tartışmanın fitilini ateşlemişti.

Denizolgun'un açıklamaları cemaatte şok etkisi yaratırken aynı zamanda zaten var olan ayrışma ve panik havasını da iyice açığa çıkmıştı.

Cemaat içerisinde Denizolgun'un açıklamaları 'Denizolgun bizi sattı', 'O bizim liderimiz değil', 'Denizolgun makam için cemaati karaladı' şeklinde yorumlanmıştı.

 

DEDESİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu Fatih Süleyman Denizolgun, geçtiğimiz günlerde dedesi Süleyman Hilmi Tunahan’ın doğum gününü sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştığı bir gönderi ile kutladı.

 

Denizolgun paylaşımına şu notu ekledi:

 

'Bugün, Dedem Süleyman Hilmi Tunahan (K.S) Hazretleri'nin 61. İrtihal Yıldönümüdür. Allah Zül Celal Ve Tekaddes Hazretleri Dedemin (K.S) çizgisinde Dedeme (K.S) layık, yakışır bir evlat olmayı ve hal üzere yaşamayı ebediyyen daimen bizlere nasip etsin. Amin, Amin, Amin, İnşAllah.'

 

suleym.JPG

 

SÜLEYMANCILARDAN TEPKİ GELDİ

 

Sadabad öğrenci yurdu ve lojmanının yıkılmasının ardından cemaatle arası açılan Fatih Süleyman Denizolgun'un bu paylaşımına Süleymancılardan tepki geldi.

Süleymancı cemaatine mensup bazı kişiler Denizolgun'un bu paylaşımına adeta ateş püskürdü.

 

İşte Denizolgun'un paylaşımına Süleymancılar tarafından gelen o tepkiler;

 

tepki.JPG

ss-001.JPG

tepki1-002.JPG

 

cemaat-002.JPG

cc-004.JPG

er-002.JPG

tr-001.JPG

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.