Vatan Partisi yenilecek İstanbul seçimi için kararını verdi 

Vatan Partisi yenilecek İstanbul seçimi için kararını verdi 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul seçimi için partisinin kararını açıkladı. 

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, YSK'nın yenileme kararı verdiği ve 23 Hazitran'da tekrarlanacak olan İstanbul seçimlerine 31 Mart'taki adayları Mustafa İlker Yücel ile gireceklerini duyurdu.

Partisinin İstanbul il merkezinde açıklamalarda bulunan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, YSK kararıyla iptal edilen ve yenilenme kararı alınan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

"İKTİDARIN KARŞISINDA CHP-İYİ PARTİ VE HDP BLOĞU VAR"

AK Parti'nin ekonomiyi yönetemediğini, muhalefetin ise ABD tarafından seçenek olarak öne sürüldüğünü belirten Perinçek şöyle konuştu:

"YSK kararından sonra, derinleşen ekonomik krize siyasi kriz de eklenmiş oldu. Türkiye çok derin bir krizin içinde. ​İktidar sorununun karşısına dış merkezlerden, ABD'den bir seçenek konuyor. Ekonomik çözümsüzlüğü temsil eden iktidarın karşısına CHP-İYİ Parti ve HDP bloğu konuyor. Ancak umut da vardır. Vatan Partisi milleti seçeneksiz bırakmaz. Kimse bunu bizden beklemesin. İBB seçimlerinde adayımız Mustafa İlker Yücel, yine yetki isteyecektir."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.