Yıldırım o gençlere bu akşam iftara gidiyor

Yıldırım o gençlere bu akşam iftara gidiyor

Binali Yıldırım, su ve öğrenci biletleri indirimini twitterden bildirdi. Bir üniversite öğrencisi Yıldırım'a teşekkür ederek 4 arkadaşıyla çektiği fotoğrafla bir akşam iftara davet etti. Yıldırım bu akşam o gençlere iftara gidiyor. 

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım dün hane sayısına göre su fiyatları ile öğrencilerin AKBİL fiyatlarının indirileceğini bildirdi. Buna teşekkür eden gençler Yıldırım'ı iftara davet etti. Yıldırım'da gençleri kırmadı ve bu akşam o gençlere iftara gidiyor. 

"DAHA GÜZEL OLACAK"

Yıldırım bu indirimi twitter hesabından şu şekilde duyurdu: "İstanbullulara müjdeli haber: Daha önce söz verdiğimiz gibi; kişi sayısı daha fazla olan hanelerde daha çok indirim olmak üzere, su tüketiminde aylık ortalama yüzde 40 indirim yapılacak. Öğrenci Akbil'i aylık 85 liradan 40 liraya düşürülecek. Hayırlı olsun. #DahaGüzelOlacak"

yildirim-indirimbildirim.jpg

TEŞEKKÜR VE İFTARA DAVET 

Bundan memnun olan 5 öğrenci Binali Yıldırım'a teşekkür etti. İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencisi Ensar Dikgöz ve diğer 4 ev arkadaşı bu teşekkür mesajında fotoğraflarını da ekleyerek, "Başkanım müjdeleriniz için çok teşekkür ediyoruz, birgün bize iftara bekleriz" diye Binali Yıldırım'ı iftara davet ettiler.

gecler-tesekkurdavet.jpg

YILDIRIM O GENÇLERE BU AKŞAM İFTARA GİDİYOR 

Binali Yıldırım da gençlerin iftar davetiyesi kırmadı ve bugün iftara geleceğini bildirdi. Yıldırım gençlere yine twitter hesabından teşekkür ve iftar daveti mesajını alıntı yaparak, "Gençler iftara sizdeyim. Konum atın" ifadelerini kullandı. 

yildirim-iftarkabul.jpg

SİYASETCAFE.COM 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.