İmamoğlu'nun haberi olmadan Atatürk posterini bile yürüttüler! 

İmamoğlu'nun haberi olmadan Atatürk posterini bile yürüttüler! 

CHP medyasına tek elden servis edilen İBB makamında “Atatürk portresini çıkardılar” haberinin yalan olduğu, tabloyu CHPlilerin alıp götürdükleri ortaya çıktı. 

CHP yandaşı medyada yayınlatılan yalan haberde “YSK’nın İstanbul seçimini iptal etmesinin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, göreve başlamasının ardından mazbatalı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlık makam odasına astığı “Atatürk portresi de kaldırıldı” denilmişti. 

ibb-imamoglu-ata.jpg

POSTERİN YÜRÜTÜLMESİ KAMERALARA TAKILDI 

Ancak çok geçmeden gerçekler ortaya çıktı. Buna göre YSK kararından bir gün sonra olan 7 Mayıs tarihinde İBB binasına gelen CHP’li Kubilay Bayrak ve Burcu Ciner, Atatürk tablosunu adeta yürüttükleri ortaya çıktı. 

Makam odasından alınan poster binadan çıkartılırken bir kişinin geldiği görülmesi üzerine anında geri dönen CHP'liler ardından hızlı bir şekilde garaja giderek posteri araçlarına yükleyip gittikleri belediye kameralarına yansıdı. 

ibb-vali-ata.jpg

31 Mart yerel seçimleri kampanya döneminde ve seçimlerden sonra türlü türlü yalan ve algı oyunlarıyla kamuoyuna farklı bir imaj çizmeye çalışan Ekrem İmamoğlu’nun bile CHP'liler tarafından Atatürk posterinin bile yürüttüklerinden haberi olmaması ise oldukça ilginç bir durum olarak görüldü. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.