AK Partili Büyükşehir'de ihale skandalı! İhaleler Barlas'a verildi

AK Partili Büyükşehir'de ihale skandalı! İhaleler Barlas'a verildi

AKP’li Büyükşehir Belediyesi’nde ihale skandalı yaşanıyor. İhalelerin belediye çalışanı Barlas’a verildiği ortaya çıktı.

Belediye çalışanı Ali Barlas’ın ortağı olduğu şirket, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden ihale aldı. Bu ihaleler kentte büyük tartışma yarattı.

Cumhuriyet’in haberine göre; Büyükşehir’de Medya ve İletişim Bölümünde çalışan Barlas’ın ortak olduğu şirket, belediyeden 2017 yılının Ocak ayında 140 bin tutarında kentsel dönüşüm projesi üç boyutlu sunumu ihalesi aldığı ortaya çıktı.

Erdoğan’dan çok sert MHP uyarısı

İhaleye sadece Büyükşehir Belediye çalışanı Ali Barlas’ın ortak olduğu şirketin teklif vermesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Belediye çalışanı Barlas’ın ortağı olduğu ‘Xloop Bilişim Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited’ isimli şirket, Belediye tarafından “2018/32557” numarasıyla “İstasyon Kentsel Dönüşüm Projesi Üç Boyutlu ve Gerçek Zamanlı İnteraktif Sunum Uygulaması Hizmet Alımı İşi” ihalesini geçen yıl ocak ayında aldığı ortaya çıktı.

Belediye Başkan adayı ilçeyi karıştırdı: 44 kişi istifa etti

Büyükşehir Belediyesi ihalenin bedelini 140 bin Türk Lirası olarak belirledi. Pazarlık usulüyle yapılan ihaleye tek teklifi söz konusu şirketin vermesi de dikkat çekti ve büyük tepki topladı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.