Akşener neden istifa etti? MHP'den şok iddia

Akşener neden istifa etti? MHP'den şok iddia

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in istifasına ilişkin MHP’den çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin ayrıntıları;

İYİ Parti’de Akşener’in istifa krizi devam ederken kamuoyunda birçok iddia ortaya atılıyor. Akşener’in yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından İYİ Parti’de neler yaşanacağı, kongrede kimin aday gösterileceği merak konusu oldu.

Ankara kulislerinde birden fazla senaryo konuşulurken, Milliyetçi Hareket Partisi, Akşener'in bu hamlesinin "İstemem yan cebime koy" manevrası olduğunu düşünüyor.

MHP kaynakları, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in istifa kararı alarak kongreye gitmesini "danışıklı dövüş" taktiği içerisinde olduğunu belirterek "Akşener, son dakikada adaylığını açıklayıp 'Ne yapayım. Parti örgütünden ve tabandan çok ısrar var' diyecektir. Bu süreç içinde parti içindeki ülkücüler de tasfiye edilecek" iddiasında bulunuyor.

AKŞENER'İN İSTİFA NEDENİ

Akşener'in istifa çıkışındaki asıl sebebin ise MHP tarafından yapılan FETÖ ile ilgili soruşturma olduğu da iddia edildi. MHP'nin başlattığı hukuki sürecin giderek derinleştiği kaydedildi.

aksener-ve-halacoglu-siyasetcafe.png

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.