FLAŞ GELİŞME! Akşener dönüyor

FLAŞ GELİŞME! Akşener dönüyor

Son Dakika… İYİ Parti Genel Başkanı Akşener açıklamalarda bulundu. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

İYİ Parti’de sıcak dakikalar yaşanıyor. Genel Başkan Meral Akşener, ikna edildi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in olağanüstü kurultayda aday olmayacağını açıklamasının ardından İYİ Partililer Akşener’i ikna için yola çıkmıştı.

Meral Akşener’e İYİ Parti Milletvekilleri, genel başkan yardımcıları ve İYİ partili yöneticiler heyet halinde gitti. Akşener’in evine giden heyet içinde partinin önde gelen isimleri Aytun Çıray, Ümit Özdağ, Koray Aydın ve Ahat Andican da bulunuyordu. İYİ Partililer, İstanbul Ataşehir’deki partinin ilçe teşkilatında toplandı.

EVİNDEKİ GÖRÜŞME BİTTİ

Konvoy halinde Akşener’i ikna için harekete çeken İYİ Partililerin yanı sıra, Akşener’in evinin önünde de yeniden aday olması için nöbet tutuluyordu. İYİ Parti heyeti ile Meral Akşener'in evindeki görüşme bitti.

GÖREVE DÖNMEYİ KABUL ETTİ

Meral Akşener İYİ Parti Genel Başkanlığı'na dönmeyi kabul etti. Akşener önümüzdeki hafta çalışmalarına başlayacak. Akşener, pazartesi günü saat 15’de başkanlık divanını toplayacak. Bu açıklama Akşener’in partinin başında kalacağı yönünde yorumlandı.

AKŞENER’DEN İLK AÇIKLAMA

Kendisini bekleyen partililere seslenen Meral Akşener, "Herkes şehrine dönsün. Pazartesi günü saat 15'de başkanlık divanını yapmak üzere genel merkezimizde olacağım. Komşularımı yeteri kadar yorduk. Evet tekraren teşekkür ediyorum. Allah'a emanet olun" dedi.

aksener-neden-istifa-etti-004.png

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.