Bahçeli'den flaş ittifak açıklaması 'Kapımız örtüktür'

Bahçeli'den flaş ittifak açıklaması 'Kapımız örtüktür'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Cumhur ittifakı Türk milletinin takdiri ve ufuk bayrağıdır. Cumhur İttifakı çevresinde vızır vızır fitne kazısı yapanlara hem sırtımız dönük hem de kapımız örtüktür” dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli özellikle AK Parti içinde saf dışı kalmış isimlerin Cumhur İttifakı rahatsızlığı ile ilgili açıklamalarla ortya atılan çeşitli iddialara karşı bir açıklama yaptı. 

"HEM SIRTIMIZ DÖNÜK HEM KAPIMIZ ÖRTÜKTÜR"

Bahçeli Cumhur İttifakı konusunda şunları kaydetti; “Cumhur ittifakı Türk milletinin takdiri ve ufuk bayrağıdır. Cumhur İttifakı çevresinde vızır vızır fitne kazısı yapanlara hem sırtımız dönük hem de kapımız örtüktür. Karar ve kanaatimiz odur ki, Cumhur İttiakı'na özenle ve önemle sahip çıkılmalı."

"MHP İSTANBUL SEÇİMLERİNİN YENİLENMESİNDEN YANADIR"

İstanbul seçimleri ile ilgili de açıklama yapan Devlet Bahçeli “Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul’da seçimlerin yenilenmesinden yanadır. Yüksek Seçim Kurulu’nun vereceği (kesin) karar uzadıkça doğal olarak spekülasyonlar çoğalmakta, karşılıklı atışma ve anlaşmazlıklar çığırından çıkmaktadır.

Almanya eski Cumhurbaşkanının İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne heyecanla, mal bulmuşu mağribi gibi gerçekleştirdiği zamanlama itibariyle manidar ziyareti, ilişki ve irtibatlar hakkında sağduyulu her insanımıza ipucu vermektedir" ifadelerini kullandı.

"CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE'Yİ GELECEĞE TAŞIMALIDIR"

Devlet Bahçeli, AK Parti ile kurdukları Cumhur İttifakı için bir kesim tarafından çeşitli iddialar hakkında şunları söyledi; "31 Mart seçimlerinden de güçlenerek çıkan Cumhur İttifakı Türkiye’yi geleceğe taşımalıdır. Bizim temel tercihimiz, milli ve stratejik hedefimiz budur. Başka ittifak arayışlarına kuşkusuz ihtiyaç yoktur. Kaldı ki buna gerek de olmayacaktır."

MERAL AKŞENER, ABDULLAH GÜL VE AHMED DAVUTOĞLU'NA GÖNDERME

Devlet Bahçeli, seçimlerin tek kaybedeni olarak görülen İYİ Parti'nin Genel Başkanı Meral Akşener'in kendisi hakkında eyalet ile ülkeyi bölme iddiası ile yine AK Parti'nin MHP ile kurduğu Cumhur İttifakı'nın bitmesi yöneünde açıklamalarda bulunan Abdullah Gül, Ahmet Davutıoğlu, Bülent Arınç gibi isimlere d ağır bir şekilde cevap verdi. 

"DÖNEK VE KÖKSÜZLERİN FETÖ VE PKK'YLA AYNI KAREYE GİRMELERİ.."

Bahçeli; Meral Akşener, Abdullah Gül ve Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarına karşı şunları söyledi: "MHP’ye küstahça eyalet hatırlatması yapan, Cumhur İttifakı’nı oluşturan partiler arasına nifak sokmak için mücadele eden dönek ve köksüzlerin FETÖ ve PKK’yla aynı kareye girmeleri rezalettir, hezimettir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin temel tercihi Cumhur İttifakı’nın yaşaması ve yaşatılması doğrultusundadır. MHP'nin temel tercihi Cumhur İttifakı’nın yaşaması ve yaşatılması doğrultusundadır. '2023 Lider Ülke Türkiye' amacına sonuna kadar sadığız."

SİYASETCAFE.COM

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.