Enginyurt'tan Akşener'e tepki: Sen sadece yancı olursun

Enginyurt'tan Akşener'e tepki: Sen sadece yancı olursun

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, İstanbul seçimleri açıklamaları için İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki göstererek, "Senin ne gücün var ki, seçim kaybettireceksin? Sen sadece yancı olursun" dedi. 

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, dün partisinin grup toplantısında Devlet Bahçeli ve İstanbul seçimleri açıklamalarından dolayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e tepki gösterdi.   

Sosyal medyadan Akşener'e tepki gösteren Enginyurt, Meral Akşener'e, "Senin ne gücün var ki,seçim kaybettireceksin? Sen sadece yancı olursun" dedi. 

"SEN SADECE YANCI OLURSUN"

Enginyurt twitter hesabından şu açıklamayı yaptı; "Akşener ”Ankara,İstanbul’u ittifak ortağı kaybettirdi. Sayın Cumhurbaşkanı golü ortağından yedi” demiş. Meral hanım, İnşallah Cumhurbaşkanı dinlemiştir seni. Belki gel Meral der de, partin dağılmaktan kurtulur. Senin ne gücün var ki,seçim kaybettireceksin? Sen sadece yancı olursun."

"ALLAH'TAN KORKMAZ KULDAN SIKILMAZ, YALANCI İFTİRACI"

Enginyurt yine Meral Akşener'in şehit cenazesinde CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunan vatandaş için 'inek hırsızı' demesine de tepki gösterdi. Enginyurt şunları kaydetti; "Meral Akşener” inek hırsızından kahraman yaratmaya çalışıyorlar” demiş. Allah’tan korkmaz, kuldan sıkılmaz yalancı, iftiracı! Kim Kahraman yaratıyor? Kim saldırıdan besleniyor? Yazıklar olsun sana. Bu CHP aşkı nedir sende? Bu MHP düşmanlığı nedir sende? Senden de Lider yaratılmaz."

enginyurt-twit.jpg

AKŞENER, KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRI İÇİN NE DEMİŞTİ? 

Yerel seçimlerde bir tane il belediyesi kazanamayan İYİ Parti'nin Genel Başkanını gündeminde, İstanbul seçimleri ve Kılıçdaroğlu'na saldırı vardı. Akşener dün grup toplantısında yumruklu saldırı için şunları söylemişti; "Sayın Kılıçdaroğlu'na yumruk atan serbest bırakıldı. İnek hırsızından kahraman çıkarmaya çalışmak ahmaklıktır. Korkuyorum inek hırsızına türbe gibi ziyaretler başlayacak."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.